- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Ha jól tudom xeon csupán P45-be rakható bütyköléssel. P35-be nem. Így marad a Quad. Minél magasabb órajel elérése a cél így a HD7870/ GTX660 mehet mellé. De egy GTX750ti megfelelő választás lesz, pont most építettem 1680-as felbontásra. Ramot növeld meg még 8GB-ra és semmi gond nem lesz a legújabb címekkel sem.
-
TBone
tag
sziasztok! kissé összetett lesz a kerdés de alapvetöen vga.
adott a konfig:
e8200 3,4ghzen
p35 ds3 lap
4gb 1066 kingston hyperx2
8800gt kari
1680as max felbontas
na szoval játék terén szeretnek kicsit előrelépni, hogy mondjuk egy ass.creed 3-nál ne kelljen lehuzni minimumra, egy black flaget meg se probaltam. uj platformot nem akarok, annyira nem fontos mert más téren elég a teljesitmény.
elso körben a procit cserelnem le egy xeonra, mondjuk egy q9550 szintre (nem tudom pontosan most h melyik xeon az, de ugye 2,8ghz) a tuningpotencialrol esetukben nem vagyok tisztaban, uh tetelezzuk fel h nincs tuning.
szoval ehhez a valtoztatashoz mi az a kari amit meg erdemes alatenni? mondom a max felbontas 1680x1050
annyi a problema h 400as chieftec tapom van u h jo lenne ha az megbirkozna az updateelt konfiggal.
bocsi az ekezetekert, mobilrol irtam -
MrDerekas
addikt
válasz 4264adam #75191 üzenetére
Végül csak meggyőzködtem magam és elfogadtam az érvelésed. GTX950 Giga WF2 OC beépítve immár, és köszönöm!
Igazából még azt sem tudom mi merre van, de majd csak belejövök az nvidia szoftverekbe. (Shadowplay nem jönne rosszul olykor) Jó sokáig használtam a Sapphire HD6850-et, amivel most a család gépe lesz frissítve a HD 5550 helyett. A 3Dmark pontok erősen háromszorozódtak ott. Az én gépemben a 6850-hez képest kb 90% a javulás. Persze immár a procim a leggyengébb láncszem, azt talán jövőre cserélem valami i5-re. A benchmark meg ekképpen alakult így:
HD6850
GTX950
Lényeg, hogy szűk 51 ezerért megkaptam itt a nagy drágulások közepette és karácsony előtt meg is jött
GPU stressz teszt közben beállt 71 fokra, de a vidkari ventijei az 1830-1860-as fordulatról nem kapcsoltak feljebb. Ha lesz végre időm, akkor átrendezem kicsit a házhűtést is. Tomb Raiderben Szuper beállítások és TressFx mellett az átlag fps 30,6. Karrierben ez bőven jó nekem[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
a77i
újonc
Sziasztok
Milyen kártyát ajánlotok 70e körül a következő konfighoz?
asus z 170 pro gaming
i5 6600k
16gb ddr 2400mhz
cooler master evo212
zalman 600w tápJátékra kellene 1080p sw, fallout4, shadow of mordor, crysis.....
Elég ezekhez a keret vagy várjak még egy keveset?
előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
PoganyPtR
tag
Sziasztok,
ismerősömnek van egy 5850-es videókártyája, úgy gondolta, hogy használtan vesz még eggyet és összeköti őket. Néztem használt árakat és felmerült bennem, hogy nem érné e meg inkább eladnia az övét és venni egy erősebbet a kettő árából. Vélemény?
-
bobalazs
nagyúr
válasz gtamate2 #76383 üzenetére
Miért ne erőltessem, ezek mért benchmark adatok.
Parallax
Parallax occlusion mapping (Stones) 130 Pts -25% 162 Pts Better peak texture detail.
+25%
MRender
Render target array GShader (Sphere) 64.4 Pts -5% 67.8 Pts Slightly faster peak multi rendering.
+5%
Gravity
NBody particle system (Galaxy) 80.5 Pts -34% 108 Pts Much faster peak NBody calculation.
+34%
Splatting
Force Splatted Flocking (Swarm) 94 Pts -21% 114 Pts Faster peak complex splatting.
+21% -
gtamate2
veterán
válasz afelaldozhat #76379 üzenetére
Oké, és?
(#76378) Depression: Attól még hogy széthúzzák nem biztos hogy hasonlóan hosszú életű lesz, és a shaderek különbsége akkor is ott lesz.
(#76382) bobalazs : Ezeket ne erőltesd.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
bobalazs
nagyúr
válasz Depression #76378 üzenetére
Nem azt mondtam hogy szar a kártya hanem hogy ne hasonlítgasd és ne keverd össze a kettőt.
Ugyanaz a hardver több shaderrel, nem lehet azonos a teljesítménye sem.
Lehet hogy te játékhoz mérsz egy vga-t én nem feltétlenül.http://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-R7-370-vs-AMD-R9-270X/m30480vs2188
10-30% különbség van a kártyák között.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz bobalazs #76366 üzenetére
[link]
Ha nem a tflopsokat nézzük, hanem a teljesítményét játékban, akkor nehogy már 1-2 fps eltérésre (270x javára) írjuk azt, hogy meg sem közelíti. Ez már inkább szőrszálhasogatás. Persze nézőpont kérdése: nekem 33 és 35 fps között nincs különbség (pedig ~10%), nektek meg jobb a 270x.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Devas
őstag
válasz Grafirka #76373 üzenetére
Koszi! Tobbet vartam ettol a dupla ventis megoldastol.
Amugy nekem is i3-4170 + gtx 950 kombom van, es az esetek tobbsegeben kiszolgalja a proci. Talan eddig egyedul a GTA V-nel ereztem kevesnek a procit, de lehet hogy csak maskepp kellett volna allitgatni a dolgokat a settingsben.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
sylvia_1988
tag
válasz Depression #76365 üzenetére
Nagyon koszonom az alapos valaszt, meg ma megveszem a kombot.
*** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***
-
Devas
őstag
Bocsi az offert!
Gigabyte 950 OC Wimdforce2 dupla ventis vgam 26 fokos szobaban max kihasznaltsag mellett jatekok alatt 72 fokig felmelegszik. Ez normalis? Ilyen gyenge a gyari paszta? Koszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
veterán
válasz 4264adam #76369 üzenetére
Kis pontosítás. Az R9 270 is kb egy HD7870, csak alacsonyabb órajelen jár, mint a 270X, de még a 7870 ref-nél is alacsonyabb az órajel. (mindháromban 1280 shader)
Erősorrend: 270 < 7870 < 270X, néhány százalékon belül.A 7850 utódja az R7 265 volt. (1024 shader)
(#76371) 4264adam: nincs mit
btw kriminális az AMD nevezékrendszere újabban. Ezen a 7850-7870 szinten nagy a kavarás.[ Szerkesztve ]
solfilo
-
4264adam
veterán
válasz Depression #76367 üzenetére
Légyszíves ne! Igaza van a kollégának. Készült is erről összefoglaló olvasd el.
270X a HD7870-nek az utódja és erősebb tőle.
270 a HD7850-nek az utódja és erősebb tőle.
370 HD7850+10%OC tehát egy HD7870-et sem ér el.DonThomasino: AMD oldalról R9 380-at néznék, Nvidia oldalról ami hasonló de újabb GTX950, illetve erősebb: 960. Sajnos AMD oldalon nagyon nincs párja.
bobalazs: Nem sokan csak néhányan, többen tudjuk hogy a 7870 és 370 között előbbi a nyertes.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz bobalazs #76366 üzenetére
Úgy jobban megfelel, ha azt írom, hogy egy kaptafa? Anno súlyos 10k-kel került többe a 7870 a 7850-hez képest, most már mimdkettő (és utódaik) tudásilag az alsó középkategóriához tartozik jelentéktelen eltérésekkel.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Depression #76365 üzenetére
Már megint
a 270x és a 370 teljesen megegyezik, nem volt generációváltás, mint anno a 6850 és 7850 között.
http://prohardver.hu/tema/milyen_videokartyat_3/hsz_76314-76314.html
Nem tudom te és még nagyon sokan mások honnan veszik hogy a 370 egy 7870es szintjének felel meg.
Nagyon zavaró hogy tévesen ajánlgattok egy vga ajánló topikban.
370-es 1024 shaderrel teljesítményben nem lehet eleve a közelében sem a 7870-es 1280 shaderének. A 7870 2.56 TFLOP teljesítményű a 370 2 TFLOPos...
Ettől még ajánlott jó kártya a 370, csak légyszí ne hasonlítgassátok hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz sylvia_1988 #76362 üzenetére
I3 elég a 950-hez. A "kihajtsa" játékfüggő is. Meg ha ha nem is 100%-ban (pedig de ), akkor is az esetek 99%-ában megfelelő a párosítás.
Ezt a kihajtást (mennyivel szebb lenne, ha áttérnénk a kiszolgálja szóra, ami sokkal közelebb áll a valósághoz!) úgy kell értelmezni, hogy egyik hardver sincs eltúlozva a másikhoz képest. Egy gtx 980 persze nem ajánlott hozzá. De most képzeld el, ha azt mondom, hogy a gtx 950-et nem szolgálja ki, mert abban marad egy 10% kihasználatlan tartalék. Még mindig sokkal nagyobb teljesítményt kapsz, mint egy 750-nel, sokkal szebb beállításokkal. Ráadásul ha lecseréled egy i5-re, akkor a prociban marad eszméletlen sok tartalék. Elköltesz egy csomó pénzt procira, ami szinte semmi előnyt nem hoz majd.
DonThomasino: a 270x és a 370 teljesen megegyezik, nem volt generációváltás, mint anno a 6850 és 7850 között. Tehát ha lépni akarsz amd vonalon, akkor bizony kategóriát kell váltanod ->r9 380
Azaprito: gamer gép 100k Ft-os videókártyával kezdődik. Ha ennyid van rá, és szépen akarsz játszani, vegyél konzolt használtan egy i3 gtx 750 szintű karival talán kijön
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
AZAPRITO
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék egy gamer gépet de nem túlzott értek hozzá.
Proci,Vga,Ram,Alaplap erre a 4 elemre lenne szükségem. Körülbelül 100e-FT-m lenne ezekre!
Azért írok, hogy a legnagyobb teljesítményű konfigot szeretném, hogy összehozzátok nekem ebből ha lehet
hogy intel, vagy amd az teljesen mindegy. a teljesítmény számít és az fps
köszönöm -
DonThomasino
veterán
válasz 4264adam #76334 üzenetére
Nem megegyező teljesítmény a lényeg hanem a szériában
elfoglalt hely kb azonos legyen.
Anno pl 6850 ről váltottam 7850 re
itt a 7850 nyílván jobb
de mindkettő egy erős közép kártya
a ranglétra fokán kb ugyanott helyezkednek el.
Már ha 1 széria 1 létra.Így érthető?
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
sylvia_1988
tag
Szasztok!
Eleinte a GTX 750 Ti-t nezegettem, de szamolgattunk es belefer a GTX 950 is. I3-4170 melle megeri az erosebb kartyat venni, ki lesz hajtva?
Elore is koszonom!
[ Szerkesztve ]
*** "A negatív gondolkodás határt szab a teljesítménynek. Ha viszont ezt megfordítjuk, akkor a lehetetlen hirtelen nagyon is elérhetővé válik." - Amby Burfoot ***
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
GTX 980 vagy R9 390X ?
jelenleg egy GTX 970-em van de gyakorlatilag csak 20-24e ft -ba kerülne a csere
kérdés érdemes e upgradelni (szerintem nem)
illetve ha a 2 közül választani kellene melyiket ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
d34f
csendes tag
válasz gtamate2 #76341 üzenetére
Köszönöm!
GTX970-ből melyik típust ajánlanátok? Akár 20k különbség is van az árban.
Természetesen olvastam az összefoglalót:
"Pár ajánlottabb hűtés, a teljesség igénye nélkül: /Az aktuális, piacon levő termékekre koncentrálva./
...
Nvidia: Asus Black, Asus Strix, Asus DCU 2, EVGA ACX 2.0, MSI Gaming, Gigabyte WF3, Gigabyte G1, Gigabyte WF2, Palit Jetstream, Zotac AMP!, Zotac Omega"A következők közül melyiket lenne érdemes vennem?
ASUS STRIX-GTX970-DC2-4GD5 GTX970 4GB GDDR5 PCIE ~120kEVGA 04G-P4-2972-KR GTX970 4GB GDDR5 ACX 2.0 PCIE ~115k
EVGA 04G-P4-3975-KR GTX970 4GB GDDR5 SSC ACX 2.0+ PCIE ~118k
EVGA 04G-P4-2978-KR GTX970 4GB GDDR5 FTW ACX 2.0 PCIE ~123kGIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE ~103k
GIGABYTE GV-N970G1 GAMING-4GD GTX970 4GB GDDR5 OC PCIE ~108kMSI GTX970 GAMING 4G PCIE ~116k
MSI GTX 970 GAMING 4G LE GTX970 4GB GDDR5 PCIE ~116kZOTAC ZT-90110-10P GTX970 4GB GDDR5 AMP! Edition PCIE ~113k
ZOTAC ZT-90106-10P GTX970 4GB GDDR5 AMP! Omega Core PCIE ~119kKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
sokaadik
csendes tag
Milyen vga-t ajánlotok 50k magasságában i5 2500 mellé?
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Mindenkinek köszönöm a napokban nyújtott segítséget! Sok hezitálás után, majd mivel elfogyott a másik oldalról a kiszemelt darab, amit amúgy nem is ajánlottak (Gigabyte G1), maradtam az NV oldalon, egy ASUS GTX960 4GB Strix személyében.
Hogy jó-e, arra a fiam mutatott rá, az ominózus utolsó Batman játékban 30 fps alatt nyomott a korábbi VGA, itt meg vegyesen Ultra-High beállításokon stabil 55-62 fps. Remélem jó lesz egy darabig, hangja nincs, ha nincs játék, fogyasztása meg kellemes, így tápegység felől sem kell gondolkodnom.
Még egyszer köszönök mindent, alább mellékelek egy képet pár gyors tesztről, de semmi matatás nem volt a Asus Tweak programmal!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Grafirka
őstag
-
Chrystall
senior tag
válasz Grafirka #76331 üzenetére
Hát most lehet ki leszek átkozva, de nekem igazából egy eGPU konstrukcióba kellene a kártya, és ha lehet Nvidia optimus-os, mert akkor nem kellene külső monitor, bár ha más márka lenne végül, az se nagy baj, megoldható lenne a plusz LCD a laptop mellé.
Szóval Intel GL40 Chipseten lenne Intel X9000 CPU vagy Intel PM45 Chipseten Q9000 CPU, és ehhez kellene az eGPU, amit ExpressCardon keresztül gondoltam a géphez kötni.
A lényeg, hogy Radeon HD 7450M teljeseítményénél nagyobbat kellene ebből a konfigból kihozni, ha ilyen összeállítással ezt nem lehet, akkor sztornó az egész. De arra még kiváncsi volnék, hogy videó vágásra ez az említett Radeon milyen lenne, mert volna most ilyennel szerelt laptop, és nekem is elérhető az ára.
Egyébként a videók 1920x1080 25fps 24mbps-esek, tehát ezzel kellene elbírnia a kártyának Sony Vegas Preview-ban, valamint 1280x720 50fps 24mbps-sel. De ha épp el tudná vinni a FullHD 50 fps-t, az sem lenne baj. A sima videó lejátszás szerkesztésen kívül nem téma, egyedül ez a szerkesztési funkció lenne nekem érdekes. És amint említettem amatőr szerkesztő vagyok, tehát nem baj, ha épp nem bika a cucc, csak azért legyen a videószerkesztési átlag szintben a teljesítmény. Évente csak 2-3x volna ilyen munkám.
-
laceb
tag
válasz gtamate2 #76341 üzenetére
Azért akartam, mert AMD a gépem,de jól hangzik amit írsz..rákerestem, ez újan 50k körül van,az nem rossz
Újak közül melyik a legjobb?
[ Szerkesztve ]
Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
gtamate2
veterán
A 270x egy
majdnem3 éves kártya már, miért vennél 3 éves architectúrát amikor ott a friss ropogós pár hónapos gtx 950 alacsonyabb fogyasztással, magasabb teljesítménnyel, halkabb etc..
De te tudod ott a 270x is mint alternatíva.Mod. Bocsi, már nemsokára 4 éves.
(#76339) d34f: Ha minőségi a 600w-os táp akkor még sok is.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
d34f
csendes tag
Sziasztok,
A következő konfighoz szeretnék vásárolni egy GTX970-et: i5-6600; 16GB DDR4 2400MHz; alaplap és táp még kérdéses, ehhez még jön 1TB HDD + 120GB SSD, amihez 600W-os tápot vennék. Elsősorban játékra kell, FHD felbontás, high/ultra beállítással.
Alapvetően nem szeretném húzni a kártyát, ahogy a procit sem, ezért a nem szorzózármentes i5-6600-ra esett a választásom. Az i5-6600 proci elegendő ehhez a kártyához vagy érdemesebb 6600k-ra beruháznom? 600W-os táp elegendő lehet a konfighoz?
Melyik VGA gyártó melyik konkrét típusát ajánlanátok (és miért? )
Köszönöm.
-
laceb
tag
Sziasztok!
Nemrég jártam itt tanácsért de azóta változott a helyzet, lemondtam a nyolcmagos fx-ről,így több pénz maradt videokártyára.A következő konfighoz keresek használtan kártyát.Én az R9 280 v. 280X felé hajlok..
FSP Raider 550W
Asrock 970 Extreme3
FX 6300
8GB DDR3 1866MHz
keret 50kNa és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
4264adam
veterán
válasz DonThomasino #76333 üzenetére
Komolyan nem tudom érteni, mit is szeretnél Elnézést.
Szóval egy 270X-el megegyező teljesitményt szeretnél vásárolni a 300-as családból?
Ennek mi értelme lenne?
-
4264adam
veterán
válasz DonThomasino #76330 üzenetére
Váltani szeretnél ami ugyanazt a teljesítményt nyújtja? Vagy hogy érted pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
-
DonThomasino
veterán
r9 270x ről mire érdemes most váltani ami kb egy súlycsoport?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #76325 üzenetére
280 jól sikerült. a 280X-el voltak Artifac problémák a túlhúzott de nem hűtött memória chipek miatt. Főként az ASUS-nál jelentkeztek.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz 4264adam #76324 üzenetére
Azt tudom, hogy a Gaming ajánlott széria, nekem is olyan van. Az érdekel, hogy a 280-ak is jól sikerültek-e.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #76322 üzenetére
Eléggé ajánlott a Gaming széria. VRM táprész és memória chipeken is van hőelvezető fém lemez.
Kölyök1990: Milyen proci ram, táp mellé kerül, mekkora felbontásra?
Használt piac felé kell fordulnia pl: HD7770
[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Egy haveromnak asrock h61M-GS alaplapja van. Szeretne bele venni egy videókártyát max 23 ezerért. Alapvetően játékokra lenne
Mit ajánlanátok neki?Köszi a válaszokat
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Bjørgersson
félisten
MSI R9 280 Gaming mennyire ajánlott?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Chrystall
senior tag
Sziasztok!
Alkalmi videóvágási célra kellene nekem egy kártya. Nem vagyok profi videós. Van egy 2011-es jobbfajta Canon FullHD kamerám, annak a videóit vágom néha. Az egyetlen szempont, hogy Sony Vegas 10-ben ne szaggasson a preview. Erre kellene egy GPU. Valamit tudtok ajánlani? Lehet régebbi használt darab is.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Depression #76283 üzenetére
Nem tudom te és még nagyon sokan mások honnan veszik hogy a 370 egy 7870es szintjének felel meg.
Nagyon zavaró hogy tévesen ajánlgattok egy vga ajánló topikban.
370-es 1024 shaderrel teljesítményben nem lehet eleve a közelében sem a 7870-es 1280 shaderének. A 7870 2.56 TFLOP teljesítményű a 370 2 TFLOPos...
Ettől még ajánlott jó kártya a 370, csak légyszí ne hasonlítgassátok hozzá. -
SDani12
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy kicsit komplex problémában. 200-230 ezer Ft céges keretből gépújításban gondolkodok, játékra használnám.
A mostani gépem: Asus P8Z68-M Pro, i5 2500k, 8GB RAM, HD 7970 GHz, EVGA Supernova G1 650W.
De valami hibás (alaplap?), mert a biosban az asus rendszerre optimalizált max. teljesítmény beállításánál üdvözlőképernyőnél kékhalált dob, tuning sem működik (normál és energiatakarékos módban minden rendesen működik).
Két opcióban gondolkodok:
-platformváltás:
-i7 4790k, 40-50 ezer Ft alaplap (még nincs konkrét), SSD
-i5 6600k, 40-50 ezer Ft alaplap (még nincs konkrét), DDR4 RAM, M2 foglalatú SSD
-új videokártya: GTX 980 vagy GTX 980 Ti, csak nem tudom, hogy lenne-e cpu limit (bár nem hiszem)A mostani konfiggal elégedett vagyok, csak nem tudom az alaplap meddig bírja és tudok-e helyette venni hasonlót (6 db SATA csatlakozó kéne). Ha nem újítok semmit, a pénz nem maradna meg nekem.
Melyiket lenne érdemes választanom?Köszi!
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, jelenleg egy sapphire r9 270X 2Bg-s karim van épp cserét tervezek megéri egy r9 380-ra váltani? Jelent annyi előre lépést? valamint a 2 vagy 4GB-s változat éri meg jobban FHD-ra monitor csere a belátható jövőben nincs tervben. Egy i5 4570 van mellette de ez marad is. .
-
afelaldozhat
tag
válasz Hunork #76294 üzenetére
Üdv!
Feltétlen ragaszkodsz a 380X-hez???
Ha magamból indulok ki abban az esetben erősen elgondolkodnék a sima 380on.
Ipoonál 75ezer forintért kapható egy kiváló 380 4 gigás nitro.A 380pedig majd 90.000-ft.
Annyival azért nem gyorsabb a 380X amennyivel többe kerül.A kártya topikjába beleolvasva jellemzően jól tuningolható asima 380 is.Órajel emeléssel tudja hozni a 380X szintjét.
Ém őt választanám:
-
silencee
csendes újonc
Vagyis, elnézést :Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730 videokártya, 2048MB, DDR3, 128bit
ez lenne az
-
silencee
csendes újonc
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, mit gondoltok erről?
GIGABYTE GeForce GT 630 2GB GDDR3 128bit PCI-E
Előre is köszi a válaszokat!
-
veterán
-
dokee78
félisten
válasz Thunderzolee #76292 üzenetére
Ventilátor zaj,belátás egy fekvő gépbe ott nem volt hang.
Ott kellett hagyni,mert mondtam normális pozícióban csinálja a hangot.
Délutánra megnézik.Nos mi a teendő ha nem javítják?
Mert mondtam,hogy zsarolás olajozás segíthet,de azt mondta új VGA nem kell zsírozni.Tehát mivel cserélni nem tudják,mert kifutott termék.
Pénzt gondolom nem lehet vissza kérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest