Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    válasz Grafirka #76331 üzenetére

    Hát most lehet ki leszek átkozva, de nekem igazából egy eGPU konstrukcióba kellene a kártya, és ha lehet Nvidia optimus-os, mert akkor nem kellene külső monitor, bár ha más márka lenne végül, az se nagy baj, megoldható lenne a plusz LCD a laptop mellé.

    Szóval Intel GL40 Chipseten lenne Intel X9000 CPU vagy Intel PM45 Chipseten Q9000 CPU, és ehhez kellene az eGPU, amit ExpressCardon keresztül gondoltam a géphez kötni.

    A lényeg, hogy Radeon HD 7450M teljeseítményénél nagyobbat kellene ebből a konfigból kihozni, ha ilyen összeállítással ezt nem lehet, akkor sztornó az egész. De arra még kiváncsi volnék, hogy videó vágásra ez az említett Radeon milyen lenne, mert volna most ilyennel szerelt laptop, és nekem is elérhető az ára.

    Egyébként a videók 1920x1080 25fps 24mbps-esek, tehát ezzel kellene elbírnia a kártyának Sony Vegas Preview-ban, valamint 1280x720 50fps 24mbps-sel. De ha épp el tudná vinni a FullHD 50 fps-t, az sem lenne baj. A sima videó lejátszás szerkesztésen kívül nem téma, egyedül ez a szerkesztési funkció lenne nekem érdekes. És amint említettem amatőr szerkesztő vagyok, tehát nem baj, ha épp nem bika a cucc, csak azért legyen a videószerkesztési átlag szintben a teljesítmény. Évente csak 2-3x volna ilyen munkám.

Új hozzászólás Aktív témák