-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRaul
őstag
válasz Grafirka #81970 üzenetére
Semmi baja nincs. 3 ev gari. Olvass a topicjaban. Itt altalaban olyan emberek irnak akinek szemelyes tapasztalata nincs csak review-bol tajekozodott. Tenyleg a kartya topicjaban keress ra h strix. Nekem pl mar volt olyan kartyam illetve akinek tovabbadtam O is elegedett volt vele
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
gtamate2
veterán
válasz Grafirka #81970 üzenetére
A hűtése nem a legjobb. Az említett sapphiré jobb, a vrm részen főleg. A szellősebb házba mehet az Asus is, de a 390-ek eléggé háklisak a szellőzésre.
Nincs komoly baj vele, de ha már van választási lehetőség és van jobb akkor miért ne azt vegyük ugye
MSI Gaming amúgy a legjobb hűtésű szerintem.*Sn0w
-
CyberPunk666
senior tag
válasz Grafirka #81845 üzenetére
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1, 6950 2gb kb milyen mai kártya szintjén van teljesítményben? (tudom, hogy már elég low)2, A 970-nel kapcsoltban volt valami 3.5Gb-s ram mizéria, mi lett ebből végül? Ellenjavalt a 970?
Egy asus strixes 970 dc2oc-s kártyát néztem ki, de még van egy másik gigabyte is, ami hasonló órajelre van húzva, 3 ventilátoros, de nem értem miért sokkal olcsóbb. A gigának a 3 venti windforce cucca milyen?(Táp el fogja bírni, a többi része ki fogja hajtani a gépnek, meg minden ilyen oké lesz)
[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
válasz Grafirka #81068 üzenetére
Üdv!
Egy ASUS STRIX GTX 950 mennyire jó vétel ill. mennyire ajánlott 44k -ért? gari van rajta vmennyi.
Grafirka: Köszi ismét[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
válasz Grafirka #81063 üzenetére
Köszi mégegyszer. Nagyjából 35k szeretnék rászánni. Most adtam el a gtx 660 -om, mert úgy vettem észre, hogy az AC néha meg-meg röccent alatta az elején mikor beszereltem. Egyébként kell egy kis idő mire beáll a kártya? mert utána egy héttel (volt benne win frissítés is) már jobb volt a helyzet. Előtte 7770 volt azt jobban szerette pedig csak 1gb ram volt benne.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
-
ZrogNV
tag
válasz Grafirka #80968 üzenetére
2 konfig van. Alapvetően mind a 2 -ben szeretném próbára tenni míg nem szerzek be még egy VGA-t.
i5 3570 - Cooler Master 600W RS600-ACABM4-WB
i5 6500 - Super Flower 650W
Szerintem a 2 közül max a CM lehet kérdéses.
Szerettem volna megvárni az új kártyákat, de ez így elég jó lehetőségnek tűnik, mert ennél a megoldásnál nem kellene a későbbiekben foglalkoznom a régi VGA-val. Bár ha sokat agyalok a dolgon akkor az új kártyák érkezésekor használtan szerintem ennyiért 970-ek is lesznek, viszont akkor már az én kártyám se érne annyit. Még megvárom a beárazós topik válaszát Asus HD 7790 2GB OC-re, de a 25-öt reálisnak találom érte.“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
bundaska
aktív tag
válasz Grafirka #80050 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszodat, szétnézek mind a két fronton, megérdeklődöm, kinek mi a véleménye, melyik márkát, típust ajánlja.
Üdv:
Bundas(Azért gondoltam újra, mert nem nagy ár különbség van az új és használt között, ha nem tévedek, pár ezer Ft-ot pedig megéri a különbség szerintem)
[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Grafirka #79842 üzenetére
Hasonló program mint a Driver Cleaner Pro, én azt használom miután uninstalláltam a CCC-t a saját gépről.
A maradékot ezen programmal szoktam letisztítani.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
zedok
őstag
válasz Grafirka #79617 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
Ami miatt kicsit gondolkozok, hogy 960 vs R9 380 - a busz sávszélesség előbbinél csak 128 míg utóbbinál ez duplája. Néztem teszteket, panaszkodást nagyon nem olvastam rá. Viszont hosszú távon, tdp - fogyasztás szempontjából az nvidia lenne a nyerőbb. Én ragaszkodnék a 4 gb memóriához, minden program memória éhes.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
zedok
őstag
válasz Grafirka #79614 üzenetére
Koca játékos vagyok..szóval..annyira azért nem mérvadó, de a jelenlegi rendszerem mindenképp hanyatlik.
De úgy gondolom, hogy nem feltétlenül adnám ki azt a 100+ ezer HUF-t, ha pl, "hasonló" - de persze nem überbrutális a teljesítménye az olcsóbb kártyának.. közben néztem 1-2 tesztet. GTX 960 vs R9 380 (4Gb)..utóbbi sokat fogyaszt, viszont eléggé jól terhelhető - kb egy kalap alá veszik ha jól látom. R9 380asból van valami közkedveltebb/ajánlott típus? Én a Gigabyte-t szemeltem ki abból.Meg van 380X is..de egetrengető különbség nincs - a teszt alapján - sima és X között (csak 10-20 ezer HUF..)
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
palfitom
félisten
válasz Grafirka #79389 üzenetére
Köszi!
Számomra is pont ezek, a hang és a hőmérséklet az elsődleges!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
Rh4d
újonc
válasz Grafirka #79112 üzenetére
Sziasztok!
Szeretném lezárni a VGA vásárlás kérdését, az ajánlott 970GTX-re esett a választásom de 2 közül nem tudok dönteni, eléggé laikus vagyok a témában így újra a segítségeteket szeretném kérni, esetleg egy kis magyarázatot mit miért
Tehát amik szóba jönnek nálam:ASUS Strix és az MSI Gaming (Twin Frozr) mind a 2ről olvastam jókat.
Az ASUS termékeit nagyjából ismerem (sok hardverem volt az informatikus ismerősöm erre esküszik) de nem vagyok elfogult ASUS-os az MSI-ről jókat olvastam dicsérik sokan, na ez a dilemma az anyagiakban nagy eltérés nincs, igazából én egy időt álló kártyát szeretnék amivel hiba nélkül relatíve sokáig szeretnék játszani.
Köszi a válaszokat!
-
FordFair
tag
válasz Grafirka #79228 üzenetére
és (#79229) kecsawi:
Köszi!!
-
JoceeHunt
őstag
válasz Grafirka #79081 üzenetére
Köszönöm, megerősítetted a gondolatom, így "olcsóbb" a váltás, alaplap, ram és proci kell.
akkor most agyalok megéri-e. Nagyon keveset, heti 3-4 órát játszok, de azt szeretem minőségi képpel megtenni.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
sakal83
addikt
válasz Grafirka #78893 üzenetére
Itt van egy jó teszt a 380/960 2Gb vs 4 Gb-ról.
Érdemes megnézni a videóknál az min fps-ket. Én már biztos nem vennék 2 gb-os vgat ezek alapján.
+ ha későbbiekben el szeretnéd adni, tuti, hogy sokkal kevesebbért lehet, mint anno a 8800gt 256 vs 512, illetve a 7850 1 vs 2 Gb
[ Szerkesztve ]
-
Benir8
senior tag
-
tibcsi0407
félisten
-
-
callmeakos
veterán
válasz Grafirka #78679 üzenetére
Amolyan mindenes kártya kellene, igen. Ha olyan van akkor lehessen vele játszani is (nem Battlefrontot és nem 4Kban), nekem e téren alacsonyan vannak az igényeim.
Azért kérdeztem rá így, mert valahogy ebben az ársávban csak ezeket a kártyákat dobja fel a net. Pl.: sima GTX750-et nem is ajánl, csak a Ti verziót. Azért fogalmaztam így amúgy mert szerintem elég lenne egy GT740 (csak DDR5-ös), viszont ha nem egy jó kártya annyivel, amennyivel kevesebb mint egy GTX750Ti vagy a sima, akkor egye rosebb várok, csak mivel nem játékra lenne, és azért elég sürgős lenne, ezért van ez.
All→M8
-
Sky85
tag
válasz Grafirka #78536 üzenetére
Ez a 960-as kérdés nekem mindig olyan zsákbamacska!
A 950-nél a 960 csak 18%-al jobb teljesítménnyel rendelkezik, viszont az árrés túl nagy!
Míg a GTX950 2GB Wf2 hűtéssel 49k,
addig a GTX 960 2GB Wf2 hűtéssel 61k.Azért az tényleg embere válogatja, hogy kinek ér meg 12 ezres árrést 18% teljesítmény különbség.
Ha meg a 4GB-ost nézzük, 950-es ből sajnos nincs, 960-as, meg 65k.
Tény és való, ha az embernek megér egy "kis" teljesítmény javulás ekkora árrést, akkor egyértelműen a 4GB-os a jó választás! Ha csak azt nézzük hogy 4 ezer a különbség a 2 és 4GB-os között.A 380, meg tényleg csak egy hajszállal jobb, mint a 960, sőt, ha az kerül kiválasztásra, akkor több mint valószínű, hogy az amúgy se "harcos" CX-es táp kuka, de ezt inkább a tápos topikban.
CPU-t is érdemes lehet cserélni, ha van rá pénz, sőt úgy hozná az igazi változást!
Mondjuk egy i5 4460 kb. 20-25%-os teljesítmény javulást eredményez, 55k-ért cserébe.
De ha a legolcsóbb i7-et nézzük, a 4790-es kb. 45-50% teljesítmény növekedéssel jár, 94k-ért cserébe, szóval minden csak pénz kérdése. -
GoTReX
őstag
válasz Grafirka #78516 üzenetére
Igen. Szép nagy állat,és jól is mutat. Vajon veri a HD4000-et? Amúgy a fent említett GF3 Ti4200 is egy komolyság volt anno,emlékszem kissrác voltam és nekem nem futotta rá, csak a "butított" MX400-ra amiben nem volt Shader vagyis víz effect az Elders Scroll: Morrowindben.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz Grafirka #78508 üzenetére
Mondasz valamit,csak tudod most eszméltem arra hogy van ebben olyan. (Van amugy elmúlt configból egy HD3850 is,de szerintem annál többet nyújt az Intel HD4600) CS:go meg Diablo 3 gondolom nem egy Benchmark szintű játék,lehet elmegy vele. Volt közületek aki próbálta ,hogy milyen teljesítményű?
-
GoTReX
őstag
válasz Grafirka #78504 üzenetére
Szuper! Ahogy látom a Ti változat kicsit erősebb. (Utoljára akkor használtam GeForcet mikor még a GF3-nál a butított MX400, és a shaderrel ellátott Ti4200 futottak. Talán még valaki emlékszik innen ezekre) Az enyhe idő ellenére aprón majdhogynem az összes GTX750 be van fagyasztva,szóval lehet előbb lesz meg a config mint a VGA. Ahogy látom I5 4460 tartalmaz integrált HD4600 VGA-t ,ami tökre meglepett. Youtubon lévő teszteken gta és Falloutot is elfutatt félocsmány szinten amin az álam leszakadt. Lehet azzal elketyegek még nem jön be valami normális apró. CS:Go ,WoT talán kompromisszumokkal.
-
tag
válasz Grafirka #78366 üzenetére
Szervusz Te Úr!
Szívből köszönöm az alapos segítséged Uram.
Te egy igen rendes ember vagy.
Nagyon sokat számít a hozzáértésed.
A gyermekek monitorja 1080p-ben üzemel, melyen csak kis teljesítményt igénylő játékok vannak-lesznek futtatva.
Szerintem, akkor a 950-est fogom megvásárolni.
Még egyszer köszönöm szépen.
Isten áldjon meg Téged!Dombi Péter Bp.XXII.Ker.
-
-
Restless19
tag
válasz Grafirka #78003 üzenetére
egy 20-ast
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
Restless19
tag
válasz Grafirka #78001 üzenetére
elnézést az kimaradt ! mindenképpen használtat ami erősebb az i7-esem igpjénél
Mentally sick, I'm meant to be rich But I'm the opposite, I pop the 5th and empty the clip No smile and the fucked up grin Profile with the scuffed up timbs Past the point of no return Blast the joint, ignore the burns Lost contact with reality Psychosis who the fuck wanna battle me!
-
medica
senior tag
válasz Grafirka #77955 üzenetére
Hatalmas a különbség. 16 gb terveztem na az is kevés lesz. A 130 ezer plusz kártyára azért nem mindegy (nekem). Persze később valamivel olcsóbb lesz de nem annyival. Brr...nehéz ügy...
4264adam: igen, az i7 mellé az a kártya nem annyira jó ötlet
[ Szerkesztve ]
Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest