-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csupingo
veterán
válasz Cobraxy #184694 üzenetére
Ebbe még passzolna egy gtx 1650 super, vagy egy gtx 1060. Ezek is érezhetően erősebbek a mostaninál. Persze vehetsz most is komolyabb kártyát, ha a közeljövőben kb. komplett gépet cserélsz.
Ha bagóért látsz aprón ddr3-as memóriát, azt lehetne 8-ra, vagy 16-ra bővíteni. Ha bagóért látsz i7-es cpu-t, azt is lehet bővíteni, de az is csak egy kicsivel erősebb vga-hoz elég. (Nem biztos, hogy érdemes rá áldozni, mert aztán kuka, de ha neked ez a teljesítmény is elég, akkor egy ideig még jó lehet.)Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cobraxy
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Van egy régebbi gépem és nem ujitottam sajnos, és már nem jó az újabb játékokhoz. Az egészet nem szeretném most lecserélni, inkább ha lehet aprodonként, újítani rajta, mit lehetne(kompatibilitás szempotjábol) és mirre cserélni?( videokártya, processzor, táp, memoria)
4Gb DDR3 4096/1600 Kingston CLl1 2db
AMD Radeon R9 280 Asus R9280-DC2T-3GD5 3GB GDDR5
Arctic-Cooling Freezer 13 (Intel & AMD
ASUS H97-Pro IntelH97 DDR3 ATX
Corsair SPEC-03 Orange LED
Gigabyte Pulse 550W GZ-EFS55A-C3
Intel Core i5-4670 3400Mhz 6MB LGA1150 Box
Samsung 840 EVO Series 120GB SATA3 (MZ-7TE120BW)
Samsung SH-224DB/BEBE DVD-RW SATA Fekete
Western Digital 2Tb Intelli Drive 64Mb SATA-3 Caviar Green -
gerisz23
őstag
Sziasztok!Korábbi kérdésem kapcsán,melyik jobb vétel a Sapphire radeon vagy az XFX verzió?
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
parandroid
félisten
válasz Curtain #184689 üzenetére
Igen, én is pont ettől tartok. 7800X3D azóta is heroin árban megy, 9800X3D meg azóta sem kapható... Húsvétra talán elkezd normalizálódni majd a helyzet. Ha nem VGA, akkor legalább processzor tekintetben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Curtain
senior tag
Azért meglátszik hogy hamarosan jön az új amd generáció. Az egyik webshop-ban az Xfx quick 7800xt nem egész egy hónap alatt 30 ezret drágult. Ugyanez volt prociknál a 7800x3d-vel is.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
parandroid
félisten
-
xtremist
senior tag
válasz johnny82 #184680 üzenetére
A proci miatt eleve esélytelen a dolog. Egy r5 5600 és egy rx 6600xt lenne a minimum amire érdemes lenne lépni, ezt még a táp is bírná ha nincs elöregedve. Tárhely is kell 160gb, szóval azon a gépen más nem sok minden lesz...
A nagyon minimum egy r5 3600 és egy sima rx 6600 használt gari nélkül, ez kis szerencsével 70 körül megúszható.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Unokatesóm szeretne a Stalker 2-vel játszani 1080p-ben. A kérdés,hogy mi az a vga, amit ez a gép "elbír". Csak használt játszik, még garis jó lenne. Egész gépet most nem tud fejleszteni, talán jövőre. Árban olyan 50-60K max.
Köszi!
Lap: MSI B350M Pro-VD Plus
Proci: AMD Ryzen 3 3100
Ram: Kingston HyperX 2×8 GB DDR4 3200 MHz
Táp: FSP Hexa+ 400W
SSD: Samsung 240 GB
Vga: Gigabyte GTX950 OC 2GB[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz astrojoe12 #184678 üzenetére
Nem kell! Legközelebb itt lehet kérdezni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Bocs az Off miatt, nem tudom hol kérdezhetném meg: van értelme videókártyán biost frissíteni?
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Chapel
addikt
Köszönöm a sok véleményt, vissza is kaptam amit én gondolok, még pedig hogy alacsony áron menne el a 3070ti cserébe fut minden maxon.
Mert hogy és ez az én saram, kifelejtettem, hogy egy 42"-es FHD Plazmán játszom, köröket ver bármelyik 4k stb U/Q/ stb LED tévékre, ennek van feketéje, az egyetlen lépés előre az OLED.
Vicces hogy kb értéktelen, aztán átjön haver a 4k-s 400k-s QLEd tvtől és "jéé, ez nem kásássodik, meg milyen feketéje van stb. stb.Szóóóóval igen, 1080p-ez a gép perfekt. és az utóbbi 6 évben exponeniálisan csökkent a game és jött elő az előtte 50-50-ben lévő film/sorozatok és utómunkázás.
Most eladtam a karit, jó áron, lapkáztattam előtte, kitakarítva és újra pasztázva
Miért? Mert 39 éves koromra egy igen szép szakmai karriert futottam be, nemzetköziben is, de 3 éve karma vagy mi a jó ég csak pofonokat ad és a klasszikus "túlképzettet", így költöznöm kell és ehhez kess kell, mert 3 éve alatt feléltem a sokéve félrerakott pénzt, amiben nagy segítséggel volt ex-em ígéret és papír is van de hadjuk...szóval félre kell tennem a luxust - ami minden ami nem szükséges feltétlen.
Azt fogom tenni hogy eladom a maradék gépem, veszek egy i5-ös lapost használt, garist ismerőstől, azt rákötöm a tv-re és mobilisabb leszek és ha jó lesz gta6 és még érdekel a gamelés ÉS lesz meló (ami az első) na akkor visszatérek okosokat kérdezni
Bocs, hogy tele raktam az oldalt, lapozzatok,de még egyszer kösz a válaszokat, segített jó pár![ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
4264adam
veterán
-
kolopele
nagyúr
válasz Micsurin #184669 üzenetére
Nem vetted feleslegesen, mert azért egy 550 - es táp jó ha van, főleg hogy árban minimális az eltérés mondjuk egy 500 - ashoz képest. A spike - ok a tesztek szerint a 6800XT - től komolyabbak, pl. a 6800 - asnál 284W a techpowerup mérései szerint, egy 6800XT - nél viszont már 543W - ot is mértek. Na ott már nem árt akár egy 750 - es is, de oda sem kell 1200W - os mint olvastam pár fórumban.
Ja, hogy most van 550 - esed, és tervezel nagyobbat venni. Én ha váltok konfigot akkor is maradok az Rmx - nél, csak akkor már egy 850 - es goldnál, de az az FSP is kiváló természetesen amit kolléga javasolt. Jelenleg is lehet olyan 4080 supert venni például, amelyiknek 3x8 pin kell, és nem az új szabvány.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #184672 üzenetére
Szerintem elbeszélünk
Én a MWE Gold 750W-en agyalok, hogy nem lesz-e feleslegesen nagy, lehet elég lenne a mostani is undervolt mellett. Mostani a B5 550W, ezt még anno 10400+6600-hoz vettem és azóta is szépen szolgál pedig változott már mellette a konfig az elmúlt 2-2,5 évben. Egyébként tud passzívot csak hülyén van megírva az adatlapja, kártyát még nagyon rágom elnézve a használt 68xx árakat. Mert égetni nem éget a talaj de az Indy azért mutatott egy nagyot most 1440-ben. Nem rossz de nem hiszem, hogy még 2 évet lehúzna.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
4264adam
veterán
válasz Micsurin #184671 üzenetére
Nem tudtam értelmezni a "feleslegesen vettem" kérdésed. Nem vetted feleslegesen mert kell a min 550W táp a spike-ok kezelésére, főleg ami az RX6xxx szériát jellemzi. Szóval nem volt felesleges a vásárlás és nem is tudtál volna alá menni, egyszerűen a belépő kötelezőt minőségű szintet vetted ami használható. Erre akartam rávilágítani.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz 4264adam #184670 üzenetére
És ez hol jön be kiszolgálható teljesítmény tekintetében?
Bronze - romlik a hatásfok, megesik, zero rpm és szabványok nem látom hol jönne be. Amíg a keletkezett hő elvezethető nem gondolom, hogy lenne a fogyasztáson túl érdemi probléma ha a belső értelmesen van összerakva. Ezt a kört anno a táposban is lefutottuk... uv+oc-t be se hoztuk akkor még, 6700xt nálam is a gyári pontszám fölött hoz és a gyári adat alatt eszik.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz kolopele #184667 üzenetére
Hmm, lehet feleslegesen vettem én is még tápot? Anno direkt táposban ajánlották a B5-öt...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
Üdv. Srácok én is ezt a XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 7800 XT Core-t néztem ki. Corsair RM650 elég lehet hozzá egy R5 7500F társaságában? Ezek a fogyasztások nem érik el elvileg a 650W-ot. Lehet még a 400-at sem. Köszönöm!
-
TeeBeee
tag
válasz parandroid #184652 üzenetére
Köszönöm, akkor kivárok egy kicsit.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi
Akkor szerintem vagy most vagy januárban az lesz.parandroid Néztem pár tesztet de elvileg pont még elbírja 1440p ultrawide-ban.
edit.: egyébként had izzadjon, picit van rajta húzva és még így is lent tudja tartani az LFII 360. Nem egy forrófejű darab, tesztekben meg tényleg jó párosnak tűnt még. Most elbizonytalanodjak? Nem terveztem volna most upgrade-et alapvetően, csak GPU csere aztán azzal megy amíg megy.4264adam Az az XFX mennyire hajlamos a CW-re?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
parandroid
félisten
válasz 4264adam #184660 üzenetére
Másrészt meg az 5700x-nek azért lesznek gondjai már, ha kap maga mellég egy 7800XT-nél erősebb valamit. Őszintén szólva már ezzel is meg fog izzadni...
Szóval ha más upgrade nem lesz, akkor vegye nyugodtan a 7800XT-t, akár már most is.
Másik bizonytalansági tényező ugye a forint helyzete, ezzel kapcsolatban nem vagyok túl optimista, bár a január általában csendes hónap ebből a szempontból...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz parandroid #184658 üzenetére
Nem tervezek upgradelni semmi mást* ha nem szükséges. Pont ezért a kérdés, az lenne a cél, hogy teszek egy nagyobb kártyát az 5700x mellé aztán bízom benne azok együtt már kihúzzák a következő 3-4 évet. Utána meg full konfig csere.
*A tápot és a GPU-t cserélném csak, minden mással bőven megvagyok.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
parandroid
félisten
válasz Micsurin #184657 üzenetére
Mivel a gép többi komponensét úgyis csak tavasszal upgrade-eled, szerntem addig gyűjts, és akkor válassz hozzá odaillő VGA-t. Te is tudod, hogy itt hónapok alatt sok minden történhet, nemhogy ha közben új gen bejelentése is jön. Ez nem csodavárás, borítékolhatóan meg lesz bolygatva a régebbi kínálat is. A kérdés, hogy mennyire.
Ha most karácsonykor már az új VGA-val szeretnél játszani, akkor jelenleg a 7800XT a best buy ezen a szinten.
p
-
Micsurin
nagyúr
Na most akkor mitévő legyek, 1-1.
-
4264adam
veterán
válasz Micsurin #184653 üzenetére
[XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 7800 XT] 208k
Megvenném most, és túladnék a 6700XT-től. Sok jót nem tartogat a január.[ Szerkesztve ]
-
Atilla001
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kéréssel fordulnék ide, mert kértek tőlem segítséget fehér színű 4060 ti i videókártyáról. Eddig oké de olyan kellene ami RGB fényeffektekkel rendelkezik és ez valamilyen formában vezérelhető. Az lenne a jó ha alaplap független lenne. Létezik ilyen vezérlés.
Köszönöm!Védd a természetet!
-
parandroid
félisten
-
Micsurin
nagyúr
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) - /vagy hivatkozz az adatlapodra/
Adatlapon. (röviden: B550 TomaHawk, 5700X, 32GB Ram, táp nem releváns már megvan az utód.)
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
1440p (ha számít: AOC CU34G2XP )
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
Film, munka, singleplayer címek (nem játszom eSport címekkel, multiplayer esetén is inkább survival címek pörögnek: Conan, Soulmask, Enhsrouded stb)
4. Mennyi pénzt szánsz rá?
~200-240?
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
Mindkettő játszik de alapvetően preferálom az újat ha ~2-3 évig "elvisz a hátán".Tavasszal tervezek egy upgradet a 6700XT Nitroról, alapvetően vagy használt 6800XT-n agyaltam vagy egy új 7800XT-n ha picit lentebb menne. Melyik irányba lenne értelme tovább lépnem? Vagy inkább várjak ki esetleg a következő genre?
Tápnak már megvan az utódja (MWE Gold 750W 80 PLUS), az mindenképp cserés lesz ezért húztam be akcióban az utódott. 5700X bízom benne még elbír valami nagyobbat 1440p-n maga mellé, most is azt látom sokkal hamarabb elfogy a GPU mint, hogy a proci ténylegesen leterhelődne. (CP2077 és Indy alatt is ezt láttam most a napokban.)[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz TeeBeee #184650 üzenetére
Nem, várd meg a 8800xt megjelenését/bejelentését januárban! Az alaposan megkavarhatja a piacot. Vagy nem... De drágább már nem lesz, szóval érdemes várni.
Lorden: Ebből akkora Intel/AMD flame lesz... Ne menjünk bele, pls, mindneki! Pláne ne ebben a topikban.
p
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz bgombos79 #184648 üzenetére
Szerintem az egész projektet felejtse el. Az a gép mai napig meglepően potens, mind VGA, mind CPU terén, van benne elég RAM, kb mindent tud, amit kell. Ok, nem úgy, mint egy 5x annyiba kerülő csúcs konfig, de épp ezért szerintem abszolút nem éri meg bagóért eladni, és sokszoros áron venni valamit, amivel nagyon max 30-40%-kal több FPS-e lesz egy 10 éves játékban.
Én a helyében keresnék valami más hobbit, amire elszórhatom a pénzt, és a gépfejlesztéssel ülék a fenekemen, amíg meg nem jelenik a GTA6, mert ha most vesz valamit, ami majd 2 (khmmm, talán 3-4) év múlva jó lesz, akkor... spoiler: nem, az addigra már nem lesz annyira jó.
p
-
bgombos79
csendes tag
válasz Chapel #184633 üzenetére
Azt a 9th genes CPU -t már felejtsd el.
[link]
8mag/8szál a 4xxx-s kártyákhoz már kevés lesz. 12 mag/ 20 szál a minimum manapság.
3xxx kártyát meg már nem vennék. Drágák és nincs rájuk garancia. Plusz ki tudja mennyit mentek.
[link]
Papiron a 3080 30% -l erősebb egy 4060ti nél, de 160.000 használtan, míg egy 4060 ti 3 év garival meg megvan 180-190.000 ből.A GTA6-l meg ne tervezzél. Előbb jelenjen meg. Vagy konzol vagy sok kp-t rakj félre a következő 2-3 évben. (lehet csúszni fog)
-
kovsol
titán
válasz KAMELOT #184646 üzenetére
Nem győztél meg.
4K ban GPU lesz a szűk keresztmetszet nagyon hamar. A CPU meg a magas képkockaszám eléréséhez kell, éppen ezért van CPU limit előbb 1080p ben. Effektek darabszáma meg nem nő a felbontással amiben a cpu izzadna.
Simán lehet 1080p-ben nem hajtja ki a CPU, de 4K ban meg a GPU miatt nincs már CPU limit.
1080p low -on nézik össze a CPU-kat, nem pedig 8k ultra a tesztekben. Ha az lenne amit te mondasz minnél nagyobb felbontáson tesztelnének processzorokat.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Curtain
senior tag
-
Curtain
senior tag
válasz parandroid #184641 üzenetére
A sorrend nem véletlenül swft->qick->merc?
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
frankdelgado
őstag
válasz parandroid #184641 üzenetére
Köszi, ennyire tudom a büdzsét növelni, a gépes topikba beteszem a teljes konfigot, ha mexakérted, azt megköszönöm!
-
parandroid
félisten
válasz frankdelgado #184640 üzenetére
Swft -> Merc -> Qick(silver). Ha árban csak kevés van köztük, akkor érdemes a nagyobb modellt venni. A kétventisek között nem rossz amúgy az xfx, sőt, de a 3 ventis hűtési rendszerek azért jobbak. Most nézem, Merc 7e-rel, a Qick 15e-rel drágább, én a két utóbbi valamelyikét venném.
p
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz mmdms #184639 üzenetére
Sziasztok!
Az XFX kártyákról mi a vélemény?
Konkrétan:
Videókártya XFX Speedster SWFT 210 Radeon RX 7800 XT CoreJó áron megy most az alzán....
-
mmdms
addikt
válasz TeeBeee #184630 üzenetére
5800x3d vel es xtvel nem volt meg max grafikan a fix 80 se nativ 4kban, 100 hoz mar kell fsr accben. Milyen szeles kepet renderel neked, 5760x1080? Ha igen akkor kb pont meglehet a celod nativan is, ez ~2 milio pixellel kevesebb a 4knal, 8,22 vs 6,22 milio.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mcs
veterán
-
zsoca29
tag
Most lehet,hogy hanyagolom a GIGABYTE videokártyát.
Inkább akkor egy MSI vonalon maradok,hasonló árban.
Jelen konfigban egy MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8G OC van már 2 éve.
Teljesen meg vagyok vele elégedve...... -
kovsol
titán
válasz PuffyMinnie #184634 üzenetére
4K ban pont hogy kisebb a CPU hangsúlya, ott előbb fog a VGA elfogyni.
May the Force be with you!
-
PuffyMinnie
tag
válasz Chapel #184633 üzenetére
Az i7-9700K egy erős processzor, de RTX 3080 vagy RTX 3090 kártyákhoz már szűk keresztmetszetet jelenthet, különösen 4K gaming vagy magas frissítési rátájú monitorok esetén.
Bár a RTX 3080 és RTX 3090 erős kártyák, ha 4K felbontásra vagy magas FPS-re váltasz, az i7-9700K már nem tudja teljes mértékben kihasználni a GPU teljesítményét.
1080p vagy 1440p gaming esetén valószínűleg nem lesz érezhető teljesítménybeli különbség, de a legújabb játékok, mint a GTA 6 vagy a moddolt Skyrim, jobban kihasználják a több szálat, így egy CPU frissítés indokolt lehet.Ha csak 1080p-n vagy 1440p-n játszol, a 3070 Ti még mindig bőven elegendő, és nem igazán valószínű, hogy az i7-9700K jelentős teljesítménybeli korlátot jelentene.
Ez csak az én véleményem, de majd mások is hozzászólnak és kiegészítenek! :)
[ Szerkesztve ]
Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
Chapel
addikt
Adott a gép:
I7 9700K Vízhűtés - nincs húzva
32Gb DDR 4 3600mhz
Z 390 MSI Gaming Lap
Samu EVO 970 SSD
Jelenleg nincs szüksáégem a vga-ra egy jó ideig (3070 Ti), ha maradnék ennél vagy feljebb mennék proci limites lennék?
Máshogy fogalmazva, ki tud hajtani egy 3080-3090-et vagy esélytelen és lap/cpu csere?
Mondanám hogy GTa 6-ra készülök de az pc-re 2 év szóval...fogalmam sincs mire készülök, más nem érdekel. (Oké rongyá moddolt 160 modos Skyrim esetleg...)
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
PuffyMinnie
tag
válasz johnnyvsr #184631 üzenetére
Hűtése jó, de nem olyan prémium, mint az MSI vagy ASUS modellek. Jó választás, ha az ár/érték arányt nézed. Tesztek alapján jól teljesít, és általában alacsonyabb áron elérhető, mint a nagyobb márkák. Azok a kártyák jobb hűtési megoldásokkal szigetelt áramkörökkel és robusztusabb felépítéssel rendelkeznek, de ez nem jelenti azt, hogy a Gainward nem lenne elegendő a legtöbb felhasználónak.
MSI gaming, Asus TUF:
Prémium hűtési megoldások
Több fejlettebb áramellátó és VRM hűtési technológia.
Csendesebb működés és jobb hosszú távú stabilitás.[ Szerkesztve ]
Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
johnnyvsr
tag
Sziasztok!
Gainward Rtx 4070 Ti Phoenix Superről mi a véleményetek ? Tesztek alapján eléggé hozza a nagyobb márkákat.Hűtés meg úgy minőségre.
Msi gaming x, Asus tuf ezek jobbak? -
TeeBeee
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni VGA vásárlás ügyében. Még semmim nincs meg a géphez, de ami biztos, hogy egy autós szimulátor righez építem. 3db 27 collos FullHD [monitorban] gondolkodom 1ms válaszidővel és 180Hz-zel, szóval kéne a nagyobb FPS szám. A játék az többnyire Assetto Corsa Competizione és majd az új Asetto Corsa EVO lesz, esetleg LeMans Ultimate. Egyébként a cél a minimum, stabil 100FPS.
Eddig RTX 4070Ti Superen gondolkodtam, de azt látom, hogy talán Forint/FPS arányban jobb választás lehet egy RX7900XT.
Előre is köszönöm, ha megosztjátok velem a véleményeteket. -
mmdms
addikt
válasz PuffyMinnie #184614 üzenetére
15 éve windforce tulajként azonnal megcáfolom mindkettőt. A legszarabb verzió mindenből, kerülni, menekülni előle!
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
PuffyMinnie
tag
válasz Hardtech #184613 üzenetére
A GIGABYTE Windforce hűtése hatékony és általában csendes, megfelelően hűti a kártyát még terhelés alatt is, bár nem a csúcsmodell hűtési teljesítményét nyújtja nem a legjobb teljesítményű hűtési megoldás.
Három év garanciával adja az Alza. Megbízható bolt.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
Hardtech
aktív tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne hogy ez a windforce hűtés jó e és hogy miert sokkal olcsobb ezen az oldalon a kártya mint midnenhol máshol ? [link]
-
-
Land
veterán
válasz Lorden #184608 üzenetére
Persze, ez tiszta sor. Csak ha már kb 5 évre tervezek a mostani géppel akkor jó lenne ésszerű döntést hozni.
A Ryzen 2700 és a 2070 Super 5 évet nálam szépen kihúzott. Leginkább multizok (Pubg, Bfek, korábban Codok), jó lenne tudni van-e értelme 200k Ft (7800XT) helyett 250k Ft-ot (7900 GRE) vagy közel 300k Ft-ot (7900 XT) kiadni vagy nem igen fogok látni jelentős különbséget az 5700x3d mellett e kártyák között.
Szerk: az jó, akkor a GRE-t a kalapban hagyom. A 7900XT lehet felesleges luxus lenne a proci mellett.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
Amúgy mennyire kell komolyan venni az Bottleneck calculatorokat?
Az 5700X3D-hez a 7800 XT-t írja tökéletes videókártyának, a 7900 GRE-nél és 7900 XT-nél már kevésnek mondja a procit 1440p-re. Gondolom ettől függetlenül több fps-em lenne a GRE-vel és még annál több az XT-nél.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
zooorba
tag
Sziasztok volna kis gondom és szeretnék tanácsot kérni. Az a helyzet hogy mostanába vettem egy msi rtx 3060Ti gaming x - et 1.5 éves a gépbe van egy ryzen 7 5800x proci és egy kb. 4-6éves 600wattos coller master táp Amikorbekapcsolom a gépet ésnem játszok minden oké de ha elkwzdek játszani olyan 30-50 perc után a kép össze vissza rángatózik és a fények is villognak. Eddig olyan háromszor csinálta. Az lenne a kérdésem hogy most a táp nem tudja ellátni egy idő után ha játszok vagy a kártyával nem stimmel valami? Hogy lehet ezt ésszerűen kizárni mi lehet a gond?
-
neutron23
csendes tag
válasz mmdms #184600 üzenetére
Amikor vettem ezt az egészet, akkor volt valami nagy proci balhé és mindennek az egekben volt az ára, akkortájt dobták ki a ryzen 5 5600X-et, azt szerettem volna megvenni, de arra gondoltam megvárom míg lemegy az ára és használtan majd cserélek, de igazából jól kiszolgált idáig ez a 3600, úgyhogy nem bántottam.
Elnézést, hogy kicsit OFF-ba ment a topic, befejeztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest