Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

Köszönöm a sok véleményt, vissza is kaptam amit én gondolok, még pedig hogy alacsony áron menne el a 3070ti cserébe fut minden maxon.
    Mert hogy és ez az én saram, kifelejtettem, hogy egy 42"-es FHD Plazmán játszom, köröket ver bármelyik 4k stb U/Q/ stb LED tévékre, ennek van feketéje, az egyetlen lépés előre az OLED.
    Vicces hogy kb értéktelen, aztán átjön haver a 4k-s 400k-s QLEd tvtől és "jéé, ez nem kásássodik, meg milyen feketéje van stb. stb. :)

Szóóóóval igen, 1080p-ez a gép perfekt. és az utóbbi 6 évben exponeniálisan csökkent a game és jött elő az előtte 50-50-ben lévő film/sorozatok és utómunkázás.

Most eladtam a karit, jó áron, lapkáztattam előtte, kitakarítva és újra pasztázva
    Miért? Mert 39 éves koromra egy igen szép szakmai karriert futottam be, nemzetköziben is, de 3 éve karma vagy mi a jó ég csak pofonokat ad és a klasszikus "túlképzettet", így költöznöm kell és ehhez kess kell, mert 3 éve alatt feléltem a sokéve félrerakott pénzt, amiben nagy segítséggel volt ex-em ígéret és papír is van de hadjuk...szóval félre kell tennem a luxust - ami minden ami nem szükséges feltétlen.
    Azt fogom tenni hogy eladom a maradék gépem, veszek egy i5-ös lapost használt, garist ismerőstől, azt rákötöm a tv-re és mobilisabb leszek és ha jó lesz gta6 és még érdekel a gamelés ÉS lesz meló (ami az első) na akkor visszatérek okosokat kérdezni :)
    Bocs, hogy tele raktam az oldalt, lapozzatok,de még egyszer kösz a válaszokat, segített jó pár! :R

[ Szerkesztve ]

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák