-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZN1980
csendes újonc
válasz Cobraxy #184694 üzenetére
Szia, nekem is hasonló konfigom volt fél évvel ezelőttig most a fiam használja Minecraftra.
Amit bővíts benne:
- egy i7 4770(k) processzort használtan 15k körül van én is itt vettem az aprón vagy 2 éve :-) nálam is egy i5 4670-et váltott, az akadások megszűntek vele. (asszem az i7 4790 is belemegy az alaplapodba az kicsivel gyorsabb lenne, meg kell nézni)
- 16 giga ram a minimum
- videokártya gtx 1660Super vagy rtx 3050, az előbbi használtan eléggé olcsón megy.Nálam sima gtx 1660 volt, a PUBG ment high beállításokkal full HD-n 60-75 fps-sel. A gtx 1660 super lényegesen gyorsabb és kb ma már ugyanannyiba kerül a két kártya használtan. Évekre azért ne tervezz ezzel géppel :-) de működhet ma még.
Az egész szerintem kijön 70 ezerből. Ha új játékos gépet akarsz venni videokártyástul (AM4 felesleges mert nem tudod majd bővíteni) mindenestül szerintem 300 ezer alatt nem úszod meg)
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Cobraxy #184694 üzenetére
Ebbe még passzolna egy gtx 1650 super, vagy egy gtx 1060. Ezek is érezhetően erősebbek a mostaninál. Persze vehetsz most is komolyabb kártyát, ha a közeljövőben kb. komplett gépet cserélsz.
Ha bagóért látsz aprón ddr3-as memóriát, azt lehetne 8-ra, vagy 16-ra bővíteni. Ha bagóért látsz i7-es cpu-t, azt is lehet bővíteni, de az is csak egy kicsivel erősebb vga-hoz elég. (Nem biztos, hogy érdemes rá áldozni, mert aztán kuka, de ha neked ez a teljesítmény is elég, akkor egy ideig még jó lehet.)Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...