-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chaser #157807 üzenetére
Szerintem csak a fizetős verzió támogatja:
DaVinci Resolve Studio supports up to 120 fps at a massive 32K resolution, as well as support for multiple GPUs for real time playback of professional 10‑bit formats, and accelerated H.264 and H.265 hardware decoding and encoding.
Legalábbis én az exportálásnál nem találtam olyan presetet/kapcsolót, ami a gyorsításra vonatkozott volna, és az erőforrás figyelőben sem mutat semmit az encoder/decoder grafikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- ASUS TUF GAMING RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2027.01. KARCMENTES!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070Ti 12GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.10. Kiemelten szép!
- ASUS TUF GAMING RTX 5070Ti 16GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- ÚJ! BONTATLAN! ASRock Radeon RX 9070 XT Steel Legend 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV / BESZÁMÍTÁS!
- Palit GamingPro RTX 3080 Ti 12GB
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest