-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz Fitzgerald #154606 üzenetére
De még mindig ott tartunk, hogy szerinted nyár végére 230 ezer lesz a 6800, amit az ég világon semmi nem támaszt alá, viszont hogy nem lesz annyi azt eléggé alátámasztja az, hogy jelenleg a legolcsóbb 6800 450 ezer forint, az merőben valószínűtlen, hogy napi tízezer forintot fog esni az ára szeptemberig. Ahogy ezt már írtam. Mindezt tökéletesen kifejtette neked giornalista, én már bele sem akartam menni abba, hogy mi különbség van egy nyolcvanmilliós német, meg egy kilencmilliós magyar piac között, mert láthatóan nem érted. Ahogy már ugyancsak írtam, te ilyen ember vagy, de nincs ezzel semmi baj, előfordul az ilyen. Azért nyomjad csak nyugodtan, hogy "- De úgy is jól lemennek az árak!". Hajrá! Ha ez téged boldoggá tesz, felőlem leírhatod napi ezerszer is, persze ettől még ez ugyanúgy csak önáltatás marad. Az előkeresett hozzászólásodnak meg annyi köze van a dologhoz, hogy aki azt hiszi, hogy egy jelenleg 450 ezres kártya három hét alatt veszíteni fog az árából 200 ezer forintot, nos, ott nem kérdés, hogy az illető nem ért hozzá.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztrofotózás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- ASUS GeForce RTX 2060 Dual OC EVO 6GB GDDR6 Új thermal padokkal
- Eladó Powercolor RX 580 8GB dobozában - csere is érdekel nagyobbra 1660 és felette
- MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 256bit (RX 480 GAMING 8GB) Videokártya Eladó
- Powercolor r9 390 8 Gb kártya eladó dobozban
- ASUS Radeon HD 5450 Silent LP 1GB GDDR3 64bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest