Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EgySrac
tag
Sziasztok!
Lehetséges egy régi tv elavult (pl BT 3.0) Bluetooth chipjet felokositani usb n vagy jack 3,5mm-en keresztül, hogy a BT 5.0as fejhallgatommal ne szakadozzon, ha kimegyek a szobából? Magyarul, hogy a tv jobb Bluetooth kapcsolatot tudjon teremteni a fejhallgatoval[ Szerkesztve ]
-
EgySrac
tag
válasz hajaspeter #20615 üzenetére
Valakit nagyon zavar, valaki meg észre sem veszi, de attól még ott van. Sajnos ilyen árkategóriánál nem lehet kikerülni a foltos kijelzőt, főleg 55-ös méretben. Az a gond h áruházban nem fogsz látni ilyen technológiából adódó hibát, mert vakít a neon fénycső meg a világítás. Legjobban homogén egyszínű területen lehet észrevenni (pl focimeccsnél mikor svenkel, mozog a kamera) és full fekete képnél lehet látni fehérebb foltokat, mintha ott jobban világítana a háttérfény.
-
EgySrac
tag
válasz hajaspeter #20585 üzenetére
Ha nem zavarnak a felhők akkor jó választás.
-
EgySrac
tag
Vettem egy B7-et de nem igazán vagyok tőle elájulva, előtte is oled tv-m volt.Amit nagyon nézegetek csereopcióként az egy Sony lenne..XE9005 vagy XF9005.Szerintetek?
kovadika én is így vagyok[ Szerkesztve ]
-
EgySrac
tag
Tesztekben látom, hogy pontszámban nagyon elveri az oled az lcd-ket.Ez mennyire valós?
-
EgySrac
tag
válasz PainKiller13 #19981 üzenetére
Biztosan állíthatom, hogy nincs!
-
EgySrac
tag
Megneztem eloben a B7et és wow! Sony A1et is de annyival nem nyújt többet + 300k-ert. Viszont meglepően tapasztaltam h mennyit fejlődött az LCD technológia. A végén még 55os oled helyett veszek egy 65os LCD t
-
EgySrac
tag
SJ950-re akart rábeszélni?Az egy hulladék az OLED-hez képest .Ugyanúgy mélynyomós, mint a C7? Tehát 2.2 hangrendszer (2 mélynyomó, 2 szatelit)Ilyen indokkal, hogy a piros fakó lesz?OMG!Elbeszélgetnék azzal a boltvezetővel Nekem 3 évig full HD OLED-em volt, szóval tudom milyen volt már akkor is ez a technológia, mára meg már jóval fejlettebb.
[ Szerkesztve ]
-
EgySrac
tag
Sziasztok!
KInéztem egy 55B7V tv-t, egy full HD OLED-et váltana (filmnézéshez, tv adásokhoz, játékhoz is kellene).Viszont nem hagy nyugodni, hogy ilyen árban akár jóval nagyobb LCD-t is kaphatnék.Nektek mi lenne a fontos?a képminőség vagy a nagyobb képátló?Nem tudom, mennyire zavarna OLED után egy LCD, de a hozzászólásokból ítélve megbánnám.Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel? -
EgySrac
tag
Sziasztok!
55EC930V vagy 55JS9000?
Filmnézésre, játékra, sportra, ráadásul most a JS9000hez adnak egy Xbox One-t is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Windows 10
- Assetto Corsa
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2