Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek25
tag
sziasztok,
most vettem egy lg oled C2-es tv-t, és kicsit égett por szag jön a tv hátulsó részéből. A tv nem érzek melegedést, müködik elvileg rendesen. Más is tapasztalt ilyet? Ez normális, azért mert új a tv, vagy küldjem vissza?
-
Vanek25
tag
sziasztok,
Lenne egy teljesen műszaki analfabéta kérdésem:
Vettem egy oled tv-t, ahol szeretném a legjobb minőségben nézni egy filmet. Ha egy régi laptopról BSplayerrel hdmi-vel nézem, az lehet rosszabb minőségü, mintha külső vinyóról menne a film usb csatlakozóval? Befolyásol bármelyik bármit? -
Vanek25
tag
Sziasztok!
Az LG oled c2 szériát néztem ki, árukeresőn ezt a kettőt találtam:
Van bármi különbség a két tv között?
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/oled48c22lb-p799254060/
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/oled48c21la-p799254054/Az egyik c22 a másik c21... az egyik 370 a másik 399, nem tudom hogy megéri e a felárat.
[ Szerkesztve ]
-
Vanek25
tag
köszi, ezeket nézegettem én is, de valahogy így egy nap után csalódás a tv.
Pont az rtings pontozás alapján választottam, de egyáltalán nem érzem, hogy annyira kiemelkedő lenne a tv. A sportban lévő mozgások laggolnak, a kép nem éles, a beépített módok borzalmasak: a sima, natural és ezeken vakítanak, a movie meg annyira semmilyen szinü, mint valami rossz instafilter.
Lehet hogy még szoknom kell, de egyelőre nagyon úgy állok hozzá, hogy 3 napot se lesz nálam a tv, hanem küldöm vissza...
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Mit ajánlotok képbeállításnak egy 55Q80-ashoz?
Amit ajánl 'intelligens' megoldás nekem nem tetszik, egyelőre nem vagyok elájulva a tv-től...
A sima youtube videókat csúnyán jeleníti meg, sok videó csak 720p-ben van feltöltve és eléggé 'szétesik'. Főleg a sportvideóknál... -
Vanek25
tag
sziasztok!
Emag vagy a MM jobb garancia szempontból?
-
Vanek25
tag
mi a különbség a két tv között?
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-qe-55-q82tatxxh-4k-uhd-smart-qled-telev%C3%ADzi%C3%B3-138-cm-1338727.html?rbtc=aru%7cpf%7c1338727%7c%7cp%7c%7c
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-qe-55-q80tatxxh-4k-uhd-smart-qled-telev%C3%ADzi%C3%B3-138-cm-1317724.html
SAMSUNG QE 55 Q82TATXXH 4K UHD Smart QLED Televízió, 138 cm
SAMSUNG QE 55 Q80TATXXH 4K UHD Smart QLED Televízió, 138 cmmelyik a jobb?
-
-
Vanek25
tag
Hello,
Melyik a jobb?
Samsung QE55Q80TA
Sony Bravia KD-55XH9096BAEPKonzolozáshoz, meccsnézéshez lenne főleg
-
Vanek25
tag
Amúgy érdemes most venni tv-t, vagy az új idei új konzolok miatt érdemesebb lenne jövőre? - mitomén lesz valami új fejlesztés tv területén, hogy minnél szebb legyen a konzolos élmény?
-
Vanek25
tag
Sziasztok!
A következő paraméterekkel mi lenne most a top 5 tv?
- nem érdekel az oldalbetekintés, főleg szemből használnám
- konzol játék,( xbox), mozizás, sportmeccseket nézek
- eddig LG-m volt, szerettem a kezelhetőségét
- külső winyóról filmnézés, laptoprádugás onnan filmezés működjeön, screen sharing külső laptopról, feliratokat ismerje fel ha filmet nézek
- youtube működjön rajta
- néhanapján fényképeket is nézegetnék
- eddig 43"-as volt a tv, 50 fölé nem igazán mennék.
- nem érdekel ha van beépített hangja, mert hangfalakról szólna
- ne fagyjon le-kb 300-350e a keret. (lehet mondjuk 400e a range, hátha beesik valami black friday alatt)
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Vanek25
tag
hello,
megnézegettem élőben a tv-ket MM-ban és furcsa dolgokat tapasztaltam. Vittem magammal külső vinyón képeket/filmeket, mert alapvetően így szoktam használni a tv-t.
LG: 1 pillanat alatt beolvasta a filekat, gond nélkül futott.
Samsung: Beolvasta, de a filmnél nem csatolt hozzá hangot.
Sony: 10 perc töltés után feladtam, csak végtelenségig loadolt.
Philips: a 2 patricióból egyet ismert fel...Azért volt nekem meglepő, mert egész jó, több százezer ft-s tv-ken próbáltam ki, azt hittem, ez már alap lenne a készülékeknél, hogy nem okoz gondot felismerni a formátumot.
Vagy nektek olvas a tv-tek mindent és csak én szúrtam el valamit?[ Szerkesztve ]
-
Vanek25
tag
sziasztok!
Szerintetek mennyire reális, hogy 1-2 éven belül 200-250e körül már lehet oled tv-t venni? Mennyire várható hogy beesik az ára? TV vásárláson gondolkodom, az oled képernyőkben láttam azt, amire azt mondanám hogy nagy újítás, viszont még 400e+ árakon nekem nem fér bele...
-
Vanek25
tag
Sziasztok!
Szeretnék új tv-t
43"- 55" között
napi 1 óra konzolozás - sportjátékok, shooterek
Youtube, filmnézés napi 2 óra
sportmeccsek nézése
hangrednszere mindegy, mert külső hangfal van rákötve
ár:200-250eEddig LG tv-m volt 42lb730, alapvetően elégedett voltam a tv-vel és a márkával is. Most voltam MM-ben, az ilyen háttérvilágós/falra szórt fény nem érdekel. A led-es képernyők tetszettek első ránézésre, fontos legyen h inkább kisebb legyen a méret, de jobb minőségű a kép, ne laggoljon.
köszönöm az ajánlatokat!
-
Vanek25
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy típust, de eddig nem nagyon volt akcióban, érdemes várni karácsony után-januári leértékelésekre, vagy tv-knél nem szokott nagy durranás lenni az év eleje?
-
Vanek25
tag
erről a tv-ről mi a vélemény? Ez túl gyenge 4k szinten?
LG 42 UB820V 4K UltraHD Led ? -
Vanek25
tag
válasz #94529552 #104 üzenetére
igen, alapból inkább a 150e felé húzna a pénztárcám, 106cm nél nem szeretnék nagyobbat, mert közel fogok ülni a tv-hez
Sajnos a 3d pont nem fontos nekem, tehát ha van ebben az árkategóriában jobb tv,de 3d nélkül, akkor inkább azt venném
Ha van még tanácsotok szívesen várom
-
Vanek25
tag
Sziasztok! Kb 140-170e ft között keresnék tv-t 102-106cm érdekelne, és nem fontos a 3d!
Mit ajánlotok?
Eddig MM-ben voltam, ott a Sony Bravia KDL-42W828B http://electrostore.hu/product-sony-kdl-42w828b-3d-full-hd-led-televizio találtam akcióban, de érdekelne LG,Samsung vagy bármi ami ebben az árkategóriában jóKb: filmnézés, konzoljáték lenne, laptopot kiraknám max nagy monitorra, de alapvetően nem tv-zek, hanem filmet nézek.
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest