Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
válasz Quadgame94 #93543 üzenetére
értem köszi, ezeket a plusz tulajdonságokat csak azárt írtam mert nincs rá szükség, nyílván ettől függetlenül kell tv-t vennünk.
így ha ezeket félretersszük 40-44" olcsó tv milyen márka esetleg típus ajánlott ami esetleg tartósabb is?
90-100k ig[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
40-44" tv -t keresek anyósomnak
4k nem kell elég az fhd
ha lehet minél egyszerűbb menü, nincs szükség androidra, meg google tv-re, se belebeszélős távra, se netflix vagy yt-se mert nem használná, már idős.
ebből kiindulva kérdezném hogy mely gyártók amelyek az olcsóbb kategóriába tartoznak de mégis megbízhatóbbak : TCL, Hysense?
ajánlanátok ennek tudatában egy-két típust?
köszi előre is
tigribigri köszi a 93052 hsz re válaszodat[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok,
Anyósomnak kellene venni egy tv-t a jelenlegi is szuperül működik csak akkora mint egy monitor és faltól falig nézi.
Szóval arra gondoltunk meglepjük egy legalább 43 de inkább 50" csodával de nem tudom milyet válasszak.
Nyílván az alacsonyabb árkategória érdekelne, ebben jól gondolom hogy ami még vállalható az a Hisense és a TCL? Ha a kettő közül kellene választani melyik gyártót preferáljam?
A ficsőrök annyira nem érdekesek, inkább a tartósság és méret hisz csak tv műsort néz.Hisense 50A6K
Hisense 50E7KQ
Hisense 55A6K
TCL 50V6B
ezeket nézegettem
mit gondoltok?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
a jelenlegi tv-m(sony kd55xe7005) 300x200 vesa méret és vennék fali konzolt mely később is felhasználható lesz.
Néztem egy olyat ami vesa:200x200; 300x300; 400x400. akkor ez a 300x200 vesaval nem kompatibilis?[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
Sziaszthok
Max 50k-ig tudtok ajánlani fhd 32" tv-t?
Nem baj ha pár éves kifutó modell csak jó és új legyen.
Nincsenek nagy elvárasok, tv műsor lesz rajta nézve.
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz traktorgumi #25195 üzenetére
Szia
Most vettem egy kd 55xe7005 típust mely va paneles, euronicsban 189k az ára, szép a képe, és sokan ezt ajánlották.
Állítólag jobb mint az xf idei modell.
Érdemes ránézni.Ja bocsesz most olvasom hogy telekomnál vennéd...
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
szia
először is köszi a választ.
a készülék egy KD-55XE7005
nekem még engedte a rendelést,meglátjuk mit igazol vissza.
a régi 8 éves lg 37lh5000 képest mennyire jelent előrelépést ez a típus, van --e vkinek ilyen és mennyire van megelégedve vele, bármi olyan hiba, szoftveres vagy hardveres meghibásodás ami később fel szokott ennél a tipusnál merülni?a betekintési szögről érdekelne hogy gyakorlatilag mekkora?
egy 3 méter széles L alakú kanapéról néznénk 3,8m távról, aki a szélén van
kb igy nézzük a gyakorlatban:szerintetek ez a szögön belül van?
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
link lemaradt
-
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a hozzáértőktől, hogy az alábbiak alapján milyen tv-t javasolnátok megvételre.
Jelenleg egy LG 37LH5000 helyett nyúzunk,mellyel semmi baj csak elköltöztünk és most már kicsinek tűnik.Szóval a szem-tv táv 3,8m.
-általában tv műsorokat nézünk digitől ami most 1080i felbontású
-van egy 1080p médialejátszóm, fhd filmeket néznék rajta(hdmi csatlakozással)
-esetleg megpróbálnám letöltött 4k filmeket usb-n lejátszani, de ott már nem tudom lehet e hangot átvinni az erősítőre a tv-ről 5.1 ben optikai kábelen
-szép képIPS vagy VA panel? úgy olvastam a va panel jobb?
a limit 150e ft de ha nagy a difi minőségben meg adom érte a 200 e ft-ot.
A családban több LG is van, nem nagyon romlottak el, így elsősorban ez a típus felé van bizodalmam.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz #94529552 #6022 üzenetére
Köszi!
Édesapámnak kellene egy 40-43" tv de a keretek elég szűkösek,max 95e ft volna neki rá.
Tudnál valamit ajánlani?
Különös elvárás nincs,talán csak a megbízhatóság.
előre is kösziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Erről a sharp tv-ről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest