Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ventilátorok nélkül érkezik a Lian Li legújabb vízhűtése
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Az Alzás TCL 65C735 (260ezer) van most jobb vétel ebben a kategóriában? Esetleg 75" nem egetverően drágábban?
Köszi! -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
75"-os TV-t keresek NAS-ról 4K film nézésre. Sötét szoba, szemből. Extra elvárás nincs.Kompromisszumot kell kötnöm, a mostani 65BX3LB -et bevinném a szobámba Playstation mellé, a nappaliba pedig raknék egy 75"-os TV-t. Sajnos ritkán nézünk a nappaliban filmet így nem a C1 kategóriát lőném be, de jó lenne ha vállalható / élvezhető minőséget produkálna. Árat ennek fényében nem igazán tudok írni, 300ezer forint magassága reális lehet (vagy ez nagyon 65" árkategória?)? Ha van olcsóbb oké megoldás, inkább azt választanám.
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Help, segítsetek dönteni!
Van egy LG 65 bx3lb TV-m, ezt vittem volna be a szobámba PS5-özni, a helyére pedig egy TCL 75C735 került volna.Viszont így hogy a 65-ös TCL nagyon jó árban van, lehet elengedem a 75"-t.
A kérdésem az lenne, hogy melyik TV jobb játékra? A mostani LG vagy a TCL?
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
válasz herrká #77120 üzenetére
Bár ahogy nézem, csak áruházi átvétel lehetséges, élő Euronics segítséget meg képtelenség elérni telefonon.. Úgyhogy akkor ez nem játszik. Esetleg valahogy ki lehet listáztatni a bolti készleteket (mert ugye a neten ezek keresőből nem érhetők el, csak Google direkt linkkel). Győri vagyok
-
r6man123
senior tag
-
r6man123
senior tag
hunaqua: Köszi! Azt lehet tudni, hogy miben másabb mint a 735?
A nappaliban most egy 65-ös C1, eddig azon PS5-öztem, illetve néztünk TV-t.. aztán megszületett a kisfiam és max az etetőszékbe tudjuk kötözni, hogy ne bámolja a TV-t ha éppen van 20 perc szabadidőm egyet játszani.
Ennek a TV-nek a helyére menne egy 75"-os TV (bőven elfér és nézési távolság is oké), a C1 pedig bejönne az játszós szobámba.Tudom, hogy a C1 után ennyi pénzért csak kompromisszumos választás lesz, de amilyen keveset nézünk TV-t (heti egy TLOU)....
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
A TCL 75C635 -ről mi a véleményetek? A TCL 75P735 80 ezer forinttal kevesebb, de ezt a lépcsőfokot még meg tudom lépni. Esetleg várjak a csodára, hogy 400ezer körülire becsússzon a Mi TV Q1 75 ?
Vagy hagyjam a francba és inkább vegyek egy tényleg jó (vagy jobb) 65-ös TV-t?Lassan döntenem kellene, mert munka >> gyerek >> TV keresés teszi ki a napi rutinomat és kezdek becsavarodni
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
TCL 75C725 - 350 ezer
TCL 75C735 - 480 ezerVan a két TV között ekkora difi?
-
r6man123
senior tag
Hitch: köszi, nem is gondoltam rá... sajnos csak további kérdéseim lettek így
A TCL 75C25 és 75C35 (összehasonlítás itt) ugyan olyan panellal rendelkeznek? A 35-öt venném, mondván frissebb kiadás, plusz a "csatlakozási lehetőségekben" picit többet tud, de csak C25 van a Juronikszben, csekkolnám a képét.
-
r6man123
senior tag
Én cégesen vennék egy TCL 75P735 - öt. Csak az Alza és a Mall forgalmazza itthon? Győri vagyok, megnézném vásárlás előtt így, hogy a 14 napos elállás nem játszik.
-
r6man123
senior tag
válasz rainman72 #76628 üzenetére
Csak nem tudom elengedni
TCL 75P735 vs Philips 75PUS8007Vagy akkor ez a tökmindegy kategória?
-
r6man123
senior tag
válasz r6man123 #76587 üzenetére
A Philips 75PUS8007 jó választás lehet standard filmnézésre?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
65—75" közötti TV-t keresek. 1080p-4k filmnézés NAS-ról, falra szerelve, soundbar van.
A mostani C1-et átvinném a gamer szobába, ennek a helyére keresek egy új TV-t lehetőleg 350ezer forintig.Mi jöhet számításba?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Kezdek belekeveredni a jelölésekbe
LG OLED65BX3L vs LG OLED65BX3LB, mi a különbség a kettő között?A 3L-t meg tudnám venni 430ért. Jó vásár lehet? (ugye tudja a 4k 120hz-t?
-
r6man123
senior tag
Nem mennyire értelmezhető a TV piacon jelenleg, de azért megkérdezem.
Várható, hogy a mostani LG CX / BX kategóriájú TV árai lejjebb fognak menni, vagy a piac most pont drágul a chip/félvezető/kutyafüle miatt?PS5-höz vennék Tv-t, viszont idén szerintem a dobozát sem fogja megmutatni nekem egyetlen bolt sem. Másik 52-es TV van, tudok várni.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
4k filmezés (esetleg HDR) és gaming Ps5 felhasználásra keresek 27%-os Tv-t.1. Tévére szánt összeg, forintban? 400-500 Ft bruttó
2. Mire használnád leginkább? 4k film / HDR film, Ps5,
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 65"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? Világos
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? Gameingnél szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? Youtube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? Ps5 hdmi 2.1??? Csati. Jack csatlakozó hifihez. UtP
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? Fali konzolon lesz
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) nincs ilyen jó ár/érték
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? Nincs
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? Főleg új -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
60-65" között melyik TV a legjobb ár / érték arányú? Nextgen konzol "kompatibilis" készüléket keresek, 4K hdr, 100hz. -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Létezik 70-75" nagyságban nextgen konzolhoz is "jó lesz" TV 270ezer forint körül?
Esetleg ebben a méretben melyik készülék a best buy? Akár magasabb árfekvésben is.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy 70-75"-os TV vételén.
Alapvetően az új PS5 megjelenésére időzítettem, de eljátszottam a gondolattal, hogy megajándékozom vele most magam.Viszont most nem is ajánlást szeretnék kérni, inkább a véleményetek érdekelne, mégiscsak Ti ismeritek a legjobban a TV piacot. Mostanában milyen trendek vannak? Várható, hogy cirka 1 év alatt olcsóbbak lesznek a mostani 4K HDR - 70" (azaz a drágább kategóriás) készülékek? Esetleg érkeznek az évben új technológiák amik a mostani készülékek árát lejjebb tornásszák?
-
r6man123
senior tag
válasz s7evcsenko #2150 üzenetére
Wup, más ligában játszunk!
Ebben az esetben legyél majd Te az elsők között a topikban aki majd első kézből számol be a teknolodzsiről! Tényleg izgalmasan hangzik -
r6man123
senior tag
válasz s7evcsenko #2147 üzenetére
Szia!
Szerintem ilyen filozófia mentén ne alapozz. 4-5 év nagyon sok, és ha csak akkor jön be a techológia, valami borzasztóan drága lesz szerintem.
Én is sokáig mondogattam, hogy nem kell Smart, nem kell FHD, nem kell 3D, de megbántam volna, ha nem váltok vagy ha egy "alap" LCD-t veszek csak.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Tegnap sikerült megvennem az LG 50 LF652V-t.
Az hogy nagyon jó a képe, meglepően szépen szól és hogy a 3D annyira nem is haszontalan funkció nem túl releváns vélemény tőlem, ez az első normális tv-m.DE! Korábban írtam, hogy szerintem az eladótérben direkt rosszabbul vannak beállítva azok a készülékek, melyek az arany középutat jelentenék.. Ezt most teljes bizonyossággal tudom állítani. Most tűéles, folyamatos és gyönyörű a tv képe.
-
r6man123
senior tag
válasz #94529552 #2131 üzenetére
Köszi!
Már tényleg kezdem tördelni az ujjaimat, a Cetelemes kártya nélkül azért fájna az a + 40ezer Ft.. de még reménykedek, remélem a NAV összekapja magát és küldik a jövedelemigazolást. Nem vagyok benne, biztos, hogy pont a közép/közép-felső kategóriára dobnának 20% kedvezmény karácsony előtt -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Az Av planet-ről van valamilyen infótok? Régebbi fórumtémákban / hozzászólásokban olvastam, hogy elég bajos velük bármit is intézni, pedig nagyon jó áron van náluk a kinézett TV
-
r6man123
senior tag
válasz #94529552 #2104 üzenetére
Kezdek súlyos pszichés tüneteket produkálni.
LG 50 LF652V lesz a nyerő, a MM-ben (legalábbis a győri üzletben) 229 999 Ft, és most 18% kedvezmény is jár rá ha Cetelem kártyával veszed, így 188 599 Ft a vége!
Persze a választást megnehezítik, a Samsung UE48J6300 219 999 Ft, Cetelemmel 180 399. Az ívelt kijelzőben annyira nem hiszem, ráadásul ez kisebb is, mint az LG ( 800 PQI-hez meg nem tudok hozzászólni ).
-
r6man123
senior tag
válasz #94529552 #2099 üzenetére
Köszi!
Ha csak a képminőséget nézem és a Smart funkciókat nem, megéri a felár az 50LF652V részére? (Nem az MM-es árakat összehasonlítva).
A 49LF630V 800PMI az 50LF652V 900 PMI (eleve nem értem, hogy miért nincsen nagyobb különbség, ha az egyik 50, a másik pedig 100 HZ valós értékben).
köszi!
-
r6man123
senior tag
válasz #94529552 #2088 üzenetére
Halkan, csak összeesküvés szintjén. Szerintetek elképzelhető, hogy a középkategóriás tv-k direkt nincsenek jól beállítva az eladótérben? Nem tudom, hogy a 150-200ezres kategóriába tartozó tv-k csak azért adnak "rossz élményt", mert egy uhd 250+ os tv mellett vannak ( és egyébként észre sem venném a gyengébb minőséget) vagy mert tényleg csak ennyit tudnak? A régi, 10 éves 720p-s tv-mnek folyamatosabb a képe, mint a kinézett készülékeknek. ( vagy csak beképzelem, mert tudom, hogy nem valós a képfrissítési értékük )
-
r6man123
senior tag
Hirtelen még LG 49LF540V -t találtam. FHD filmre és PS4-re oké lehet?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a [Samsung ue50j5100awxxh] -ról (180ezerért) és a [Sony R55 C] -ről (162ezer)?
Vannak már jó minőségű HDMI-be dugható TV okosítók, amikkel WIFI-n keresztül normálisan lehet Youtube-ot nézni? (más smart funkcióra nincs szükségem... szerintem )
Köszi!
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg mely típust tudnátok ajánlani belépő szinten / belépő áron a következő paraméterekkel:
- Full HD
- 60 FPS (későbbi PS4 miatt)
- Wifi (Youtube)
- Belső médialejátszó / HDD nem kell
- Lehetőleg minél nagyobb képátmérőElőre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest