Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Teclast Tablet Topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rainman72
Topikgazda
-
alaves
addikt
válasz mcwolf79 #68416 üzenetére
A 806-os csupán megjelenítési és kalibrálási pontosságban, valamint játékhoz gyengébb a C1-nél. Cserébe viszont kapsz: ambilight, látványos képfeldolgozás, DTS, HDR10+, androidTV (nem rosszabb, mint a webOS).
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
rainman72
Topikgazda
válasz mcwolf79 #68411 üzenetére
Annyit hozzá tennék,inkább az a tendencia,hogy a tavalyi modelek ára nem esett annyira meredeken mint eddig.
Elértek egy bizonyos szintet és ott beragadtak.Ilyen például a Samsung vagy az Lg.Sony még mindig magasan van,Philipsnél látszik kismértékű csökkenés.TCL is inkább stagnál,illetve kis mértékben csökken(C725-728)
Kérdezz pontos tipust úgy könnyebb válaszolni!
Most kezdenek jönni az idei modelek,sztem az áruk alapján megismered őket.
Nem minden márkánál,lesz aminél még később dobják piacra őket.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Kaba
veterán
válasz mcwolf79 #68411 üzenetére
Jelenleg szinte minden drágul. A műszaki termékeknél kiesik az orosz és ukrán piac , ez magyarázhatja a jelenlegi tévés árakat. Ami most jóáras azt meg kell venni. A nyáron vélhetően nem lesz olcsóbb. Egy kis esély lesz még a BF alkalmából és a foci vb előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz mcwolf79 #68376 üzenetére
C1, játékra a legjobb. Samsung game módban teljesen máshogy működik.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #17833 üzenetére
Ilyen az én formám : holnap akartam menni Miskolcra megvenni a Panát, mert délután még a weboldalon az volt, hogy ott van raktáron. Most nézem, hogy az edigital-nál sehol sem hozza hogy van, sőt maga a készülék sincs sehol náluk
A Mm-nál is azt mondták , hogy idén már nem lesz náluk.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Bogyi007
veterán
válasz mcwolf79 #17827 üzenetére
Ezt a Panasonic tévét én úgy emlékszem sok helyen ajánlani szokták, mind igaz amit írtál róla de van még egy plusz infó hozzá. Jó az Input lagja is....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
tigor
tag
válasz mcwolf79 #17704 üzenetére
Az én példám:
Sokáig nézegettem a tv-ket, aztán a végén maradt az általad is kinézett EX780 és egy Sony XE9005. Mindegyik persze a 124cm-es. Vártam a vásárlással az előző hétig, és hát a Sony-t beárazták 317k-ra pár helyen. Meg is vettem. De ha ez nem történik meg akkor marad a Pana. De szerintem nem jártam volna vele rosszul, 310k-t simán megér az is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest