Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz GEPESZ66 #20801 üzenetére
Úgy vélem, hogy ezt a gyártó definiálja.
Kb. annyit tesz, hogy addig javítja, amíg (számára gazdaságosan) javítható. Ezután lehet szó a cseréről."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz GEPESZ66 #20799 üzenetére
Jogszabályban foglalt 1 év kötelező jótállás vonatkozik a TV-re, amennyiben újként vásárolta.
Még egy kis olvasnivaló."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Alex91
félisten
válasz GEPESZ66 #17114 üzenetére
LG 43UJ670V, es ez? Azert most az 5 ev gari csabito... Nagyjabol 701V szinvonal, csak nincs MagicRemote es HarmanKardon.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
pepucs
tag
-
oxide83
aktív tag
válasz GEPESZ66 #16255 üzenetére
Csak kábeltévézésre felesleges az UHD felbontás. Viszont így sokat használnád a TV operációs rendszerét, itt az LG jobb op rendszerrel van felszerelve. Ebben a kategóriában LG hangszórója is erőteljesebb illetve DLNA távoli vezérlés is van benne így az LG-t javaslom.
-
Zοltta
senior tag
válasz GEPESZ66 #16092 üzenetére
Csak azért érdekel, mert Ediginél vásárlás során be lehet állitani , hogy milyen garanciát kérsz mellé, de minap beszéltem velük(MM) és a baleset, lopás etc.. Fajta garanciát csak személyesen lehet intézni.. Ami kár egy ilyen nagy értéknél mivel falunk lakom és, hogy személyesen lehet csak kötni.
Akkoriban pont tvt vettél, hogy kaptál giftcardot?
Most elgondolkodtam ez miatt nagyon de mondjuk én nagyon a gyári gari miatt gondoltam MM-re jó tapasztalat miattCsak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Piftuka
veterán
válasz GEPESZ66 #15828 üzenetére
Számomra a gyártók (importőrök) hivatalos forgalmazó partnerei a megbízhatóak. Ezek a Media Markt, Euronics, Auchan, Tesco. Preferáltan a legelső, minden szempontból.
Hogy megéri-e egy sok százezer forintos terméknél pár ezer forinttal kevesebbért más üzletben, vagy outlet-ben vásárolni, azt mindenkinek magának kell eldöntenie.
"Aquila non captat muscas."
-
hugi0
őstag
válasz GEPESZ66 #15062 üzenetére
Szia !
Rakerestem a "masikszoba"-s keszulekre. - talaltam egy nagyon jo videot rola ami alapjan biztos kijelenthetem nem lesz szukseg a FB es YT funkciora, ugyanis az oregasszony nem fogja tudni ezt kezelni.
Szoval ezen uj informacio tudataban marad a 80cm es a kizarolagos tv musorok nezese.
- a kerdes, milyen a magyar musorszoras felbontasa ?
HD, HDready, FHD - i vagy p ?
Mindket ajanlott TV FHD - ebbol gondolom akkor magyarosrszagon ez a felbontas az elterjedt."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
BBéci
legenda
válasz GEPESZ66 #9111 üzenetére
Azt csak Te tudhatod: kielégítő számodra a HD Ready felbontás vagy nem. A képátló/nézési távolság arány is számít.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
törölt tag
válasz GEPESZ66 #2019 üzenetére
Az árukereső inkább csak az árak és üzletek keresésére jó, mert hiányos, téves és pontatlan információkat is mutathat, sőt még az árak sem mindig egyeznek az üzletek áraival.
Mindkettő Smart tv, tehát tartalmaznak böngészőt is, nincs jelentősége, hogy hány magos a proci a YT-hoz, meg amúgy sem. Falra is lehet őket tenni 200x200-as falitartóval. Eléggé hasonló képességű tévék, érdemes letesztelni választás előtt, majd a saját szempontjaid alapján dönteni. Jótállás szempontjából, ha mód van rá, és nem is sokkal drágábban, akkor a hivatalos viszonteladó a javasolt, a biztonságosabb gyári háttérrel.
Ha most venném, én lehet, hogy inkább a kicsivel drágább webos 2-es LG 32 LF630V Smart-t venném, ez egy PH-s teszt a típusról. Ha ennyiért adnák. Rendelhető, de egyedi határidővel, ez nem tudom mennyit jelentene.(ezt most találtam)Eperkutyus A Sharp már eléggé ismeretlen itt a fórumon, egy szlovák cég átvette az EU-s forgalmazás jogát, meg kivonultak az Usából. Egy itteni cikk: Konteók: mi lesz a Sharppal Európában? LC42LD265E első benyomás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest