Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Vajon mi az oka, h a 92U ára esett az utóbbi időben, de az 58U, AX82U, stb. nem annyira?! Lehet talán a Merlin hiánya miatt jobban keresik az egyéb tipusokat és ez a kereslet/kinálat hatás jelentkezik az árakban?! Amúgy ettől függetlenül a 92U igen jó kis router nem?
Én eladni készülök a hap AC2 és kültéri WAP AC eszközeimet, egy ilyet gondoltam venni helyettük. Gyanítom, hogy ez jó eséllyel egymagában tudja majd helyettesiteni a mikrotik eszközeimet (99nm ház és 140nm kert).
De az asusnak ha jól tudom nincs is olyan kültéri AP eszköze ami mesh-ben tudna menni a 92U-val ugye?
-
blakey
titán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Dilemma, nálam is fejtörést okozott, hogy melyik lenne megfelelő/elegendő a kettő közül, mert valamelyiket mindenképp ki szerettem volna próbálni. Nem mellékes az ár sem, de ha a drágábbikat veszem akkor az lesz, aztán olvasgattam, nézegettem videókat, teszteket és arra jutottam, hogy az AX68U megfelelően erős lesz, az ára is nagyon jó volt (48e), AX86U ára kb a kétszerese volt, így nem éreztem a 2X tudást, ezért AX68U lett az áldozat amit előbb kipróbálok. Így 1 hónap után azt kell írnom, hogy nagyon erős router, érezhetően van benne erő, élőben még pofás is, a 160MHz hiánya engem nem zavar, nem használom, cserébe a 80MHz AX-et igen és elégedett vagyok vele, de továbbra is azon gondolkodom, hogy ha egy AX86U-t meg tudnék venni kedvező áron (70-75e) akkor valószínűleg meg is veszem. Fura, meg hihetetlen, de az eddigi AX-es routereim közül eddig az AX68U hozza a jobb eredményeket és nem mellékesen Merlinnel "fűszerezve".
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX