Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz dkess #90547 üzenetére

Egyébként még volna egy építő jellegű kérdésem:
    Miért nem frissítitek a téma összefoglalóját?
    Nem konkrétan az ajánlot típusokra gondolok feltétlenül, hanem egy kissé eljárt az idő a jelenlegi felett, és (bár én csak elsősorban olvasgatok) azt látom, hogy lépten nyomon ugyanazok a kérdések/gondok kerülnek elő, és nagy számban vannak azok, akiknek a szakmai ismerete addig terjed (eltúlozva), hogy megfelelően tudja az UTP kábelt bedugni, és végig megy a NEXT-NEXT-FINISH processz és ennyi, de jönnek a gondok amikro kiderül, hogy 1 router kevés, nem lesz jó az AP mód (ha már van MESH rendszer, az azért sokal jobb), vagy nem jó a márkaválasztás, mert nem tudja a kívánt MESH rendszert (WIFI vs kábeles backhaul) stb stb.
    Azt is látom, hogy Gubek-Einste-nek is már jó pár standard válasz vágólapra van kitéve, és csak ctrl+c + ctrl+v :)
    Szóval ezek (is) simán elférnének az összefoglalóban, ahelyett, hogy már nem is kapható routerek vannak a listában (tévedés ne essék, nem az akkor beletolt irdatlan munkát annuálom, csak már nem aktuális egy jó része).

• Anonymus23

veterán

válasz dkess #90547 üzenetére

Elírtam RE315....

De V3-tól a 305 is tudja a MESH-t egyébként.

Egyébként meg többszintes helyne nekem sem jutna eszembe a WIFI mesh, mert tiszta sor, de továbbra sem tudjuk az igényeket. Ha csak arra kell WIFI, hogy az email megjöjjön, meg lehessen FB chatelni, arra "bármi" is jó, akár ez a megoldás.
    Egyébként én is azt javasolnám neki, hogy adja el, és jó mélyen nyúljon zsebbe, és rakjon össze egy pl Asus mesh rendszert...

Új hozzászólás Aktív témák