Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Csak felketette még egy router a figyelmem. Xiaomi AX1800 Router árban nagyon jó és hardver is elég erősnek tűnik link . majdnem tp-link ax20 szint adatok szerint (legalábbis nekem az jön le). Egyedül a három lan port nem tetszik de talán túlélném. ismered ezt a routert? vélemény?
14 Ezer Ft Alatt van több helyen is!onsote
Oké írok ha az lesz. -
Imi1981
veterán
Ax20 marad és akkor talán hosszabb távon is jó lesz. Csak kíváncsi voltam a c6u és a c80 közti különbségre. Ez most már nagyon max összeg amit rászánok (nem akartam ennyit) de megtetszett és amiket írtatok meggyőzött . Kár, hogy az Asus ax routerek már jóval feljebb vannak árban mert azt vennék inkább. Régen vaciláltam már ennyit de most már döntöttem az ax20 mellett.
Ja és köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Apple Watch 7 Red 45mm Cellular/1 hónap gar./Akku 81%/p4550
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX