-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
válasz
Nashville #85186 üzenetére
Nagyon szívesen.
Mondjuk ránéztem a 500/22 -es neted árára ... Hát, nem kellett volna. Nekem ennyiből net (1000/300), TV, vezetékes telefon (nincs használva, de ha kivenném a szolgáltatásból, akkor drágább lenne a havidíj ...), mobiltelefon (egyik SIM a kettőből a telóban) van ...
Így egy picit már más - ugyanakkor tényleg akkor a "legtisztább", ha külön van a net. Nem tudom - a TV hogy van megoldva, de azon lehet közösködni akár továbbra is, ha nem volt probléma ebből.
Mondjuk eszembe jutott az "okosotthonkodás" amit említettél. A felmenő UTP megmarad, WiFi -d felszivárog - úgyhogy ez sem lehetne gond. Mondjuk nem tudom mit szeretnél "okosotthonkodni" fent, de akár a hálót is bekamerázhatnád, ha akarnád (jó azt azért nem) ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest