Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
woodworm
üzenetére
belőlem pusztán csak a sárga irigység beszél
én eddig max olyan 150 megát láttam az n-es wifijeimen, egy helyiségben velük, és legjobb esetben is végül, pár perc után már csak max 120 megabitet tudtak hozni tartós átlagban, másoláskor...
most az ac-s is olyan 260-al azért majdnem mindig tud átlagban dolgozni. időnként látok 360-at is, kicsit a plafonon van, aztán esik le 200-ra, majd ugrik feljebb.
remélhetőleg 3 antennás eszközzel a laptopban ez felmegy majd 300 fölé is tartósan. ezt sem azért, mert létszükséglet, csak idegesít, ha már ac-s 1300-as eszközre váltottam, akkor az miért nem dönget a lehető legmagasabban
külön öröm, hogy egy ilyen mini pcie kártya is 10k-ba fog majd fájni, míg a rútert meg megúsztam 15-el. -
válasz
woodworm
üzenetére
Példa: van a lépten-nyomon hitelesként és valósként ajnározott speedof.me.
Először én is azt hittem, hogy az aztán reális, nem kozmetikázott eredményeket fog mutatni. Aztán rájöttem, hogy éppen a ló túloldalán keresgélek, mert a speedof.me eredményeinél a saját valós böngészési eredményem lényegesen, volt, hogy többszörösen jobbak voltak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
én eddig max olyan 150 megát láttam az n-es wifijeimen, egy helyiségben velük, és legjobb esetben is végül, pár perc után már csak max 120 megabitet tudtak hozni tartós átlagban, másoláskor...
külön öröm, hogy egy ilyen mini pcie kártya is 10k-ba fog majd fájni, míg a rútert meg megúsztam 15-el.
Gubek-Einste
Dr.NX