-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz
Gubek-Einste #50166 üzenetére
Köszi a választ!
Csak vezeték nélküli közegben tudok kommunikálni az eszközeimmel. Ezért szeretnék valami stabil, megbízható (tudom, hogy sose lesz olyan jó hatásfokú, mint egy vezetékes kapcsolat) kapcsolatot létrehozni.
Egy olyan kérdés, nem tudom mennyire értesz ezekhez a dolgokhoz (de látom eléggé
), ha a képen látható adaptert összeszerelem, akkor tudom használni majd az általad említett eszközök valamelyikével?
A képen látható adapter miben különbözik egy sima USB-s adaptertől, mint a régim: ez
ASUS helyett alternatívaként vélemény?
Asrock G10
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen notebookot vegyek?
- Motoros topic
- DJI topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Assetto Corsa Rally
- Gaming notebook topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő