Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz undercover #108769 üzenetére

Én meg másfél hónapja hajtom 1000/300-as net alatt torrentezéssel 24/7-ben
    közben netrádiót rögzítek folyamatosan, gyerek meg online játszik vagy napi 12-13órát
    100-as csatornán megy azóta is mióta beállítottam bármi gond nélkül és hasít a wifi.
    Előtte AC65P routerem volt arra 5-6dBm-el ver rá jelerősségben és mivel egyidejűleg teszteltem egymás mellé téve AC65P-t meg BE58U-t és BE50-t így tudtam mérni melyik a legjobb nekem.
    Panel lakásban lakunk L alakúban így a konyha a routertől 1darab 15centis főfalra meg 2darab 4centis válasz falra van ami mind beton
    AC65P konyhában már nem volt jel, BE50-el 40-50megabit BE58U meg 100megabit felett hoz ott ahol eddig kellett egy második router hogy tudjak netezni

FW támogatása komoly mert már ha jól számoltam 8 update jött hozzá
    TP-link-hez kapsz majd kb 2-t aztán jön egy újabb verzió
    TP-link-nél ha megnézed az emulátort akkor nem enged 100-as csatornát állítani mert DFS-re hivatkozik sajnos valamint nem árulnak el semmit róla hogy melyik Broadcom proci van benne és hogy most 3 vagy 4magos meg herélt FEM-et kap-e ;)
    Részemről én ASUS-t vettem pont a funkciók meg a FW támogatás miatt, nem érdekel a CFW a lényeg hogy betonstabil legyen márpedig nálunk az
    BE50 ment vissza mert a Qualcomm proci nem győzött meg, gyenge volt benne

Amúgy meg rendelj neten mindkettőt, vidd haza és 14napon belül visszaküldöd amelyik nem vált be. Egymás mellé teszed a kettőt, benyomod mindkettőt azonos csatornára, aztán mérj közelükben meg 2szobával odébb és eldöntöd mi a jó
    Ja én minden csatornát is külön teszteltem mind a 3 routerrel (AC65P 100-as csatornán 2percig sem volt radarra visítva azonnal váltott másikra)

Alza tényleg egyszerűen visszaveszi csak tedd be egy box-ba és pár nap múlva vissza utalták az árát, ha nem akarsz másokkal kitolni te is már felbontottat rendelj azt valaki más visszaküldte pont emiatt mert neki nem tetszett vagy fene tudja :D

Új hozzászólás Aktív témák