Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
undercover
üzenetére
Én meg másfél hónapja hajtom 1000/300-as net alatt torrentezéssel 24/7-ben
közben netrádiót rögzítek folyamatosan, gyerek meg online játszik vagy napi 12-13órát
100-as csatornán megy azóta is mióta beállítottam bármi gond nélkül és hasít a wifi.
Előtte AC65P routerem volt arra 5-6dBm-el ver rá jelerősségben és mivel egyidejűleg teszteltem egymás mellé téve AC65P-t meg BE58U-t és BE50-t így tudtam mérni melyik a legjobb nekem.
Panel lakásban lakunk L alakúban így a konyha a routertől 1darab 15centis főfalra meg 2darab 4centis válasz falra van ami mind beton
AC65P konyhában már nem volt jel, BE50-el 40-50megabit BE58U meg 100megabit felett hoz ott ahol eddig kellett egy második router hogy tudjak netezniFW támogatása komoly mert már ha jól számoltam 8 update jött hozzá
TP-link-hez kapsz majd kb 2-t aztán jön egy újabb verzió
TP-link-nél ha megnézed az emulátort akkor nem enged 100-as csatornát állítani mert DFS-re hivatkozik sajnos valamint nem árulnak el semmit róla hogy melyik Broadcom proci van benne és hogy most 3 vagy 4magos meg herélt FEM-et kap-e
Részemről én ASUS-t vettem pont a funkciók meg a FW támogatás miatt, nem érdekel a CFW a lényeg hogy betonstabil legyen márpedig nálunk az
BE50 ment vissza mert a Qualcomm proci nem győzött meg, gyenge volt benneAmúgy meg rendelj neten mindkettőt, vidd haza és 14napon belül visszaküldöd amelyik nem vált be. Egymás mellé teszed a kettőt, benyomod mindkettőt azonos csatornára, aztán mérj közelükben meg 2szobával odébb és eldöntöd mi a jó
Ja én minden csatornát is külön teszteltem mind a 3 routerrel (AC65P 100-as csatornán 2percig sem volt radarra visítva azonnal váltott másikra)Alza tényleg egyszerűen visszaveszi csak tedd be egy box-ba és pár nap múlva vissza utalták az árát, ha nem akarsz másokkal kitolni te is már felbontottat rendelj azt valaki más visszaküldte pont emiatt mert neki nem tetszett vagy fene tudja

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Logitech g25
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- HP 250R G10 (A23MMEA) - 15,6" FullHD IPS - Intel 120U - 32GB DDR4 RAM - 512GB SSD - WIN11 - Garis
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX