Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
MaCS_70 #89798 üzenetére
Kíváncsivá tettél, azt azért hozzá kell tennem, hogy ahol lakok egyetlen szolgáltatónak van lefedetsége (kékek).
Pár hónapja megvettem az összes szolgáltató simkártyáját és kipróbáltam mindent, egyedül a telenornak volt értékelhető sebessége és nem is rossz. A vodának pl max 0.5 mbit / s volt akármit is csináltam. (régebben írtam, pont ebben a topicban, hogy mi mindent szenvedtem vele) Esetleg privátban megírnád mire gondolsz pontosan? Persze ha publikus jöhet ide is
Egy darab gép lenne rajta, kábellal rákötve közvetlenül, annyi, hogy ha a másik sim kártyáról elfogy az adatmennyiség akkor ennek kéne átvennie a helyét. (a másik kártyát csak munkára használom)
Ebben az esetben már lenne rajta vagy 4 telefon és 1-2 gép. Ezért kéne hogy normális wifi legyen benne.
Falakból max 1-et kéne átvinnie, sima tégla, vasbeton nincs, az csak a födémben van, de jelenleg nincs beépítve a padlás, így nem érdekes.Amit most vennék, az kevés netet használna, de cserébe 0-24-ben kéne, hogy menjen kis adatforgalom mellett. Ezért kéne a második sim.
Alapvetően nincsenek gondok a Huawei eszközeivel.
Akkor lehet ez lenne a legegyszerűbb megoldás, csak nem nagyon szeretem a hűségidőtKöszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest