Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkess
őstag
Igen, a "speedtest.net app" alatt ezt a "Speedtest by OOKLA" -t értettem én is. Igen, ezzel félig-meddig lettünk okosabbak. Értem ez alatt, hogy az iPhone SE elméleti max 4G teljesítménye (150/50 Mbps) sincs messze a mért eredményektől.
A feltöltés terén nem vártam volna többet újabb telefonnal sem - ez rímel a mások által is mért eredményekkel. A letöltés tekintetében vártam volna 100 Mbps felett valamivel. Ugyanakkor, ha ezt alapul vesszük (és nem próbálkozunk nagyobb sebességre is képes mobiltelóval), akkor elég, ha a 100 Mbps -es (portokkal rendelkező) LTE routereknél maradunk. Azért ennél, mert egyfelől a CT8 -ról lecsúsztunk - másfelől nem korlátozzuk be magunkat a 4G stick -et kezelni képes típusokra ...
Ezek elég "elszabadult" szolgáltatói árazások. Keress rá erre a MR6400 -ra árösszehasonlító oldalakon - olyan huszonegynehány ezer ... Abba az árba márkánál maradva MR100, MR200, MR400 (utóbbit nem érdemes már talán) is beleférne. Ami jelentős előrelépés lenne pl. MR600 (gigabit -es LAN portok és 4G+ oldalról is ki tudná hajtani a 300 Mbps -hez közeli letöltést) az sajnos az ár tekintetében is jelentős "előrelépés".
Nekünk a MR6400/MR100/MR200 -ból mindegyik megfelelhetne, mert a 100 Mbps -es LAN portja mellett a WiFi -jük egyáltalán nem érdekelne (azt a részét ki is lehetne kapcsolni). Oda majd nézel egy legalább AC -s ethernet backhaul -t is támogató mesh -t és készen is vagyunk ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest