-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #8523 üzenetére
én írtam, szerintem meg nem, - kapcsold be a szelektív olvasást/hozzászólás megjelenítést, ha zavar - és akkor vedd úgy, hogy általánosságban írtam!
csak azért jegyeztem meg, mert már szinte bántó, hogy minden témában úgy beszélnek már a wep törésről, mintha bárki képes lenne rá...
amelyik router, illetve ellenoldali eszköz manapság nem tudja legalább a wpa - aes titkosítást, azt nem érdemes használni! bár bizonyos módokban (bridge...stb) még akkor is csak wep van, ha amúgy külön minden eszköz tudja a wpa/wpa2 módot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest