-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geprombolo
őstag
Ezt nem igazán értem. A kérdésem melyik felére válaszoltál?
A helyzet az, hogy nem egyértelmű igen-nem válaszokról van szó, meg "megjelöljük a hármast" dologról, hanem szöveges válaszokról, amikkel a gugli semmit nem tudna kezdeni. Tehát kell egy progi, amibe egyenként be lehet írni a válaszokat (persze valamilyen értékelhető formába alakítva), amiket aztán a program kielemez és megmondja, hogy X kérdésre Y% így válaszolt, Z% meg amúgy, stb. -
geprombolo
őstag
Hali!
Tud valaki olyan progit, amivel ki lehet elemezni kérdőívek válaszait? Láttam, hogy a Google Docs-szal lehet kérdőíveket csinálni, amiket a gugli automatikusan kielemez, de nekem olyan kéne, amivel már kész íveket lehet feldolgozni. Köszi -
geprombolo
őstag
Nem tudom, hol tegyem fel a kérdést, pedig kerestem. Windows CE 6.0 Core alá (gps eszköz) szeretnék valami multimédia progit feltenni, eddig minden kísérletem meghiúsult, amit fel bírtam rakni, az sem indult. Kéne képnézegető, meg audio-videó lejátszó (mindegy, hogy all-in-1, vagy mind külön). Tud nekem valaki segíteni? Vagy melyik topicban találok erre választ? Köszi.
#18901 Hunfatal: van az Irfanban ikonnézet, ha integrálod a rendszerbe és kattintasz a mappa tallózására Irfannal, akkor azt kapod. Bár Wolfskin azt írja, hogy Irfan nem kell neki. Én meg használom 10 éve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest