-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
geprombolo #21228 üzenetére
mivan ha utólag töltöd fel a táblázatot? + Az összesítés képlete attól is függ, hogy mit akarsz kihozni belőle ;-)
-
Wolfskin
őstag
válasz
geprombolo #18903 üzenetére
tölts le egy SI felületet (System Information), tele van ilyen programokkal.
merem ajánlani DM43-tól a 7.0 vagy 7.1-t, szerintem a legjobb.
segítséget az IGO /primo, valamint a wayteq 820/920 fórumokon biztosan kapsz, a szerző is rendszeresen jelen van (pl. [link], [link])
-
cigam
titán
válasz
geprombolo #18903 üzenetére
Viszont ő valószínű "cégként" használja, és akkor már fizetős az irfanview. Persze egy negatív tapasztalat is közrejátszhat. PL. én a legfrissebb xnview-ben találtam egy olyan hibát amitől annyira kiakad, hogy újraindul a gép. Mintha megnyomtam volna a reset gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest