-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-IW
tag
-
NandorHUN
addikt
Köszi meglesem
(#39343) Dilikutya, (#39348) pc360, (#39345) ollie
Egyébként egy Asrock z77 Extreme 4 alaplaom van, benne pedig integrált 7.1-es hangkártya. Feltelepített Realtek HD progival, viszont ebben mindegyik profil nagyon szar és idegesít is, hogy át kéne állítgatnom mindig zenéhez meg filmhez külön külön.Tudom, hogy "csak" integrált, de jelnleg egy ~20e Genius hangfalam van, erre felesegesnek tartom a hangkártyát (ami volt még előző gépemben is eladtam pont ezért).
Nincs esetleg olyan program ami Viper4Android (Android app) -ban lévő Kernel-lel ( ".irs" file-okkal) is tud operálni?
Kedvencem a "Dolby Pro Logic II" nevű kernel. De persze PC-n nincs ilyen beállítás az előretelepített Realtekben. -
BoB
veterán
Ha ezt linkeled legalább ne a két évvel ezelőtti verziót a fantasztikus origó szoftverbázisról...
http://mpc-hc.org/ -
T_Stark
őstag
Ezért írtam hogy lehet hogy én voltam figyelmetlen, de már untam hogy kb 4 oldalon keresztül a pipákat szedjem ki... És ha én így járok vele, akkor egy next-next-finish user gépét mennyi trágyával tolja tele?
Nálam ennyi elég volt, leszerepelt.
Megtaláltam az utódját egy pofon egyszerű és számomra megfelelő WinCDEmu személyében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest