Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Bocs ,hogy későn válaszolok nem voltam gépközelben.
Vistát használó laptophoz szeretnék egy csak a drivereket tartalmazó CD-t csinálni(chipset,videó, hang ,stb).Xp -vel kaptam a gépet,adtak hozzá egy driver lemezt,hasonlót szeretnék csak Vistához.Ehhez keressek progit.Nem szeretném a Vista telepitőjébe integrálni a drivereket. -
Csakénvagyok
őstag
Ismerem, annak idején még én emeltettem ki (pirossal)
A VirtualDub-hoz mégis kell codek. Esetleg vlmai más? Nincs codeccsomagom, de nem is akarok feltenni.
Tehát vlmi video splittert szeretnék, fontos hogy free legyen, tudjon videót lejátszani, hogy ki tudjam választani hogy honan meddig játszam le, s ne kérjen codecket -
sbazsi
veterán
-
Atti1112
aktív tag
A virtualdub tudja magától a hangerősítést ill. csökkentést ,vagy le kell mentenem a hangot +bizurgálni és visszatenni ? Ha tudja magától ,légyszi írd le hogyan kell.Én most egy rajzfilmnél elakadtam : leszedtem a hangot a vdubbal (Save wav+rename *.mp3) ,átkódoltam (volna) az Mp3Gain-nal, de a gain nem engedte 75 decibel alá csökkenteni a hangerőt és még az is sok volt.Van olyan progi ami a leszedett mp3-at tetszés szerint halkítja ill. hangosítja ?
-
T-unit
őstag
Egyelőre ezzel se jött össze a dolog,mert rámentem az "AVI-ra feiratégetése VirtualDubbal " c. topikba [link] ahol a "Vobsub_vd.vdf és Textsub.vdf" fájloknál elakadtam, mivel az oldalról nem lehet letölteni azt a jó wobsub-ot amiben a 2fájlt bekéne másolni,és ha máshonnét töltöm le, amit én találtam,ott meg nem láttam ilyen névvel fájlokat Wobsubhoz.
Ue. a probléma ittis: [link] a 2. hsz-ezőnél.
Vki aki esetleg ezt már végigzongorázta részletesen, adhatna egy olyan wobsub-os linket ami tartalmazza a 2 kért fájlt,a többi már télleg levan írva fórumba,és a parsztnak is menne talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest