Hirdetés
- Gamepad
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Bocs ,hogy későn válaszolok nem voltam gépközelben.
Vistát használó laptophoz szeretnék egy csak a drivereket tartalmazó CD-t csinálni(chipset,videó, hang ,stb).Xp -vel kaptam a gépet,adtak hozzá egy driver lemezt,hasonlót szeretnék csak Vistához.Ehhez keressek progit.Nem szeretném a Vista telepitőjébe integrálni a drivereket.
-
Csakénvagyok
őstag
Ismerem, annak idején még én emeltettem ki (pirossal)
A VirtualDub-hoz mégis kell codek. Esetleg vlmai más? Nincs codeccsomagom, de nem is akarok feltenni.
Tehát vlmi video splittert szeretnék, fontos hogy free legyen, tudjon videót lejátszani, hogy ki tudjam választani hogy honan meddig játszam le, s ne kérjen codecket -
sbazsi
veterán
-
Atti1112
aktív tag
A virtualdub tudja magától a hangerősítést ill. csökkentést ,vagy le kell mentenem a hangot +bizurgálni és visszatenni ? Ha tudja magától ,légyszi írd le hogyan kell.Én most egy rajzfilmnél elakadtam : leszedtem a hangot a vdubbal (Save wav+rename *.mp3) ,átkódoltam (volna) az Mp3Gain-nal, de a gain nem engedte 75 decibel alá csökkenteni a hangerőt és még az is sok volt.Van olyan progi ami a leszedett mp3-at tetszés szerint halkítja ill. hangosítja ?
-
T-unit
őstag
Egyelőre ezzel se jött össze a dolog,mert rámentem az "AVI-ra feiratégetése VirtualDubbal " c. topikba [link] ahol a "Vobsub_vd.vdf és Textsub.vdf" fájloknál elakadtam, mivel az oldalról nem lehet letölteni azt a jó wobsub-ot amiben a 2fájlt bekéne másolni,és ha máshonnét töltöm le, amit én találtam,ott meg nem láttam ilyen névvel fájlokat Wobsubhoz.
Ue. a probléma ittis: [link] a 2. hsz-ezőnél.
Vki aki esetleg ezt már végigzongorázta részletesen, adhatna egy olyan wobsub-os linket ami tartalmazza a 2 kért fájlt,a többi már télleg levan írva fórumba,és a parsztnak is menne talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ue. a probléma ittis: