-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kácsa
aktív tag
Bocs ,hogy későn válaszolok nem voltam gépközelben.
Vistát használó laptophoz szeretnék egy csak a drivereket tartalmazó CD-t csinálni(chipset,videó, hang ,stb).Xp -vel kaptam a gépet,adtak hozzá egy driver lemezt,hasonlót szeretnék csak Vistához.Ehhez keressek progit.Nem szeretném a Vista telepitőjébe integrálni a drivereket. -
Csakénvagyok
őstag
Ismerem, annak idején még én emeltettem ki (pirossal)
A VirtualDub-hoz mégis kell codek. Esetleg vlmai más? Nincs codeccsomagom, de nem is akarok feltenni.
Tehát vlmi video splittert szeretnék, fontos hogy free legyen, tudjon videót lejátszani, hogy ki tudjam választani hogy honan meddig játszam le, s ne kérjen codecket -
sbazsi
veterán
-
Atti1112
aktív tag
A virtualdub tudja magától a hangerősítést ill. csökkentést ,vagy le kell mentenem a hangot +bizurgálni és visszatenni ? Ha tudja magától ,légyszi írd le hogyan kell.Én most egy rajzfilmnél elakadtam : leszedtem a hangot a vdubbal (Save wav+rename *.mp3) ,átkódoltam (volna) az Mp3Gain-nal, de a gain nem engedte 75 decibel alá csökkenteni a hangerőt és még az is sok volt.Van olyan progi ami a leszedett mp3-at tetszés szerint halkítja ill. hangosítja ?
-
T-unit
őstag
Egyelőre ezzel se jött össze a dolog,mert rámentem az "AVI-ra feiratégetése VirtualDubbal " c. topikba [link] ahol a "Vobsub_vd.vdf és Textsub.vdf" fájloknál elakadtam, mivel az oldalról nem lehet letölteni azt a jó wobsub-ot amiben a 2fájlt bekéne másolni,és ha máshonnét töltöm le, amit én találtam,ott meg nem láttam ilyen névvel fájlokat Wobsubhoz.
Ue. a probléma ittis: [link] a 2. hsz-ezőnél.
Vki aki esetleg ezt már végigzongorázta részletesen, adhatna egy olyan wobsub-os linket ami tartalmazza a 2 kért fájlt,a többi már télleg levan írva fórumba,és a parsztnak is menne talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Konteó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Gitáros topic
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest