- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 10 esetén a Microsoft nagy figyelmet fordít arra, hogy minél naprakészebbek legyenek az azt futtató gépek.
Ahogy látom a frissítések letöltése automatikus, és a telepítéssel járó újraindításhoz adhatok meg aktív órákat. Így a frissítések telepítése az aktív órákon kívűl esik.
Viszont egyrészt van arra lehetőség, hogy egy adott internetkapcsolatot forgalmi díjasnak állíts be. Másrészt van egy frissítések elhalasztása checkbox ahol számomra ismeretlen mennyiségű időt lehet nyerni a frissítések telepítése előtt.
Azt szeretném, ha a frissítések letöltése abba a periódusba esne ahol kevésbé korlátos a netelérés, ezt talán azzal lehet elérni ha a fenti két dolgot állítgatom.
Azaz netezgetek a laptopomon és nem jön frissítés. Lefekvésnél kikapcsolom a kijelzőt, reggelre le van töltve, és telepítve van minden frissítés, és nem a napközbeni adatmennyiség rovására.Szerk.:
Ha te is szerkesztel akkor én is.
Én a napközbeni 12 gigát be tudom osztani ezzel nincs baj. Én a rendszerfrissítéseket szeretném kordában tartani, hogy a gazdaságos időszakra essen. Ennyi.
Ne gondolj bele semmi másba csak amit kérdeztem. Ha nem használod, és emellett nem is ismered, akkor az is előfordulhat, hogy ebben a kérdésben nem vagy kompetens. De ez esetben is köszönöm a válaszod, mert sosem tudni mi visz közelebb a megoldáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Torrent meghívó kunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest