Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz pc360 #39090 üzenetére

    A 10 esetén a Microsoft nagy figyelmet fordít arra, hogy minél naprakészebbek legyenek az azt futtató gépek.
    Ahogy látom a frissítések letöltése automatikus, és a telepítéssel járó újraindításhoz adhatok meg aktív órákat. Így a frissítések telepítése az aktív órákon kívűl esik.
    Viszont egyrészt van arra lehetőség, hogy egy adott internetkapcsolatot forgalmi díjasnak állíts be. Másrészt van egy frissítések elhalasztása checkbox ahol számomra ismeretlen mennyiségű időt lehet nyerni a frissítések telepítése előtt.
    Azt szeretném, ha a frissítések letöltése abba a periódusba esne ahol kevésbé korlátos a netelérés, ezt talán azzal lehet elérni ha a fenti két dolgot állítgatom.
    Azaz netezgetek a laptopomon és nem jön frissítés. Lefekvésnél kikapcsolom a kijelzőt, reggelre le van töltve, és telepítve van minden frissítés, és nem a napközbeni adatmennyiség rovására.

    Szerk.:
    Ha te is szerkesztel akkor én is. :)
    Én a napközbeni 12 gigát be tudom osztani ezzel nincs baj. Én a rendszerfrissítéseket szeretném kordában tartani, hogy a gazdaságos időszakra essen. Ennyi. :)
    Ne gondolj bele semmi másba csak amit kérdeztem. Ha nem használod, és emellett nem is ismered, akkor az is előfordulhat, hogy ebben a kérdésben nem vagy kompetens. De ez esetben is köszönöm a válaszod, mert sosem tudni mi visz közelebb a megoldáshoz. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák