- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Igen, épp azért kérdem, tapasztalatot várok. Az nekem nem mond semmit, hogy ki hány éve használja. Olyan szempontból próbálom deríteni a témát, hogy kezdő-középhaladó emberkéknek használra válhat-e a 7-Zip, a WinRAR és a Bandizip mellett. Ez utóbbi most szimpatikus, elég szépen beállítható. De ez sem éri el a 7-Zip tömörítési mértékét a ZIP fájlok készítésekor, de tény pl., hogy elég gyors. A parancsoros lehetőségeket nem veszem számba, mert akinek ilyenre van szüksége, annak nem kell programajánlás se.
Régebben pl. próbáltam a PeaZip-et, de nehézkes, nem jól beállítható programnak ismertem meg, és ha jól emlékszem, nem volt jobbklikkes drag & drop menüje.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest