- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Boot miatt, mert a BIOS-ok nem támogatják
Már bocs, de ez vagy szempont vagy nem... Van vagy féltucat pendrive-om, a zöme több éve megvan, és a nagy részéről sosem bootoltam még...

Másrészt vannak esetek, amikor én is inkább a FAT32-t preferálom: pl. nem egy olyan nagysebességű USB 2.0-s pendrive-om volt, ami drasztikusan (értsd: majdnem a felére) lelassult, ha NTFS-re formáztam (másoktól is olvastam hasonlókat anno).
A kisebb pendriveokat (2 GB és alatta) meg teljesen felesleges NTFS-re formázni. Nekem a 16 gigás Sandisk is NTFS-re van formázva (a legújabb, 32 GB-os, USB 3-as már természetesen NTFS-re). Van egy ( GB-os a kocsiban (zenét hallgatok róla), azon nem is tudom milyen fájlrendszer van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest