-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nem is tudom, merjem e ilyen kielégítő és bő válasz után elmondani....
De bevallom, utána néztem kicsit, és az "évtizedek" óta használt DVD shrinkkel ezt(re-author több lemezről is) meg lehet csinálni,csak én eddig ezt nem tudtam hogyan....
Szóval a problémám megoldódott,de fejben tartom a te lehetőségeidet is,,,ha netán a shrinket megakasztaná valami...
Szóval ezer köszönet...
Üdv
T -
ledger
tag
Értem ,de egy szerkesztés a renderléssel fejezödik be, innen nézve pedig fonos lehet a cuda támogatás
amúgy köszönöm a segítséget, viszont le írnám a kiszemelt videókártyákat is, Te melyiket választanád vagy ha mást ajánlasz akkor mit?
és
csak itt ugye nincsenek cuda magok
Egy olyan szofvernél aminek az architektúrájába cudatámogatást írnak , és a kártya azt nem támogatja az gondolom gond lehet, sokkal docögösebbé válik az egész tőle.
jol gondolom?
-
Gallac
senior tag
ennyire nem akarom monyákolni, jövő héten ráeresztek egy progit ( Recover MY FILEs, vagy a Paragon Partiton Manager) ezek találnak ami valamit talál rajta de 47 óra
a futási idő, bent a melohelyen ráengedem aztán, ha talál talál, ha nem akkor pedig tesztelem vele a falhozérkezést vagy a betonjárdának való neki vágódást az erő és a sebesség függvényében -
cigam
titán
Meg is van a megoldás: LanSearchPro portable, 32 és 64bites verziója is van, remekül teszi a dolgát.
-
attiati
veterán
Eddig amit a legjobbnak tartottam (metaproduct offline explorer enterprise) sem bírkózott meg vele. És még a teleport pro-t próbáltam.
Forum downloader-t most nézem. Gyakorlatilag semmit se csinál. Egyetlen index fájlt töltött le.
[20:26] *** Received 281871 bytes
[20:26] *** Powered by vBulletin® Version 3.8.4
[20:26] [ X ] Failed to detect the forum software
[20:26] *** Forum downloaded successfully -
tigerscorpio
aktív tag
telepítő USB-t
(igazából memóriakártyáról egy USB-be dugható közvetlen olvasóval)az ok az, hogy w7 et tudtam csinálni a microsoft eredeti alkalmazásával 4gb os ms pro duo kártyára és tudok is telepíteni róla
-ezen felindulva 1gb os szintén ms pro duo ra szeretném az xp t telepíthetőre-bootolhatóramásolni
-ha nincs véletlenül cd/dvd meghajtó vagy ha éppen nem üzemel stb...
cigam --> Telepítőt szeretnék
LonGleY --> WintoFlasht töltöm
zone--> Yumit is töltöm
Köszönöm mindőtöknek
megírom a fejleményeket...amint megcsinálom, nemtudom mikor érek rá, de majd beszámolok
-
Gyomman
aktív tag
Az lenne a konkrét feladat, hogy kliens-szerver architektúraszerűen egy gépről egy virtuális gépen futtatni a programot (amit most keresek épp) és adatokat kimenteni belőle (pl. folyamatok szálai) amit aztán a sima gépre visszahúzhatok és elemezhetek később. Process monitornál ugye megoldható (procmon /? segítségével meg is tudom nézni mik ezek az argumentumok), procexpnél már sajnos nem.
(Egy alternatíva számomra a XueTr (PCHunter) lenne, aminek viszont a nem GUI-s verziója - XueTrCmd - nem fut valamiért a gépemen, így maradt az, hogy itt kérdezzek egy jó program után)
-
gyulank
addikt
Igen, de ez így nem sokkal másabb mintha én másolgatnám. Azért akartam szinkronizálni, hogy majd egyszer csak kész legyen anélkül, hogy folyton azt figyelem, hogy belép-e, és rögtön indítom ezt annyiszor, míg egyszer majd kész. Olyat szerettem volna, ami magától szinkronizál folyamatosan. Többszáz gigát kéne átmásolni. De a szakaszosság miatt akartam szinkronizálni, hogy tudja folytatni mindig, ha online van. Nem azért, hogy szinkronban legyen. Olyan nincs ami nélkülem is szinkronizál, és esetleg folytatja azt amit ez eddig megcsinált?
-
gyulank
addikt
Köszönöm! Még nem volt online, de ez lehet jó lesz. Akkor, ha majd online lesz, akkor kiválasztom a mappákat, elindítom a szinkronizálást, és aztán mi történik, ha nem fejezi be, mielőtt offline lesznek a másolandó mappák? És ha kikapcsolom, meg kell várnom, míg online lesz, és újra kell kezdenem a beállítást, vagy elég a programot elindítani ahhoz, hogy majd ha megint online lesz akkor folytassa?
A Dropbox-al, ha jól látom, nem lehet azt csinálni amit akarok. Netet nem akarok használni, mert lassú. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló! Köszi szépen.
Feltettem a gépre a progit. Volt amelyik lemeznél tudott segíteni, de összességében kb pár % alatt marad a sikeressége.
Érdekes egyébként, hogy fizikailag a némely lemez(írott CD-k) széle felé már olvashatatlan. Ezt még megértem. De van olyan lemez, aminek kb az első harmadát-felét tudtam átmenteni. Volt olyan lemez is, Primedisc márka (nem tudom mitől kapta a "Prime" nevet) amiről semmit nem tudtam lementeni. Ezt az egy lemezt leszámítva ismert márkás CD-k vannak a listán. Eddig egyedül a Verbatim és Philips nem vérzett el. TDK, Fuji, Maxell, Traxdata igen, összesen kb 60 CD-ből 10 problémás. Nyílván csak bizonyos típusok voltak nálam, nem az összes gyártott kollekció.
-
Boogie33
senior tag
Showbiz .
Azon akadtam el hogy nem tudom mit kellene be állítani hogy normálisan átrakja a pc-re , mert próbáltam egyszer 1GB lett 10 perc egyszer meg a felvétel eleje lett a vége, a vége meg az eleje. Az a baj progival hogy túl sok mindent lehet állítani vagy 6 féle fálj formátum csomó felbontás meg minden. Valami egyszerű kéne hogy elindítom a kamerát a gépen nyomok egy rec-et és kész . Azt sem tudtam kideríteni hogy a HI-8 hoz milyen paraméterek tartoznak felbontás , bitsebesség stb. -
Vagy SSD vagy HDD. Ez meg hogy ""SSD-hard disk protection" mit jelent (mert inkább azt kellene jelenteni, hogy SSD és HDD védelem, mivel SSD HDD nincs/értelmetlen), azt meg csak a fejlesztő tudja.
Ettől függetlenül ha van kedved, használd, de az érdeklődőknek meg azt javaslom, hogy kerüljék el. -
-
-
Rhino666
addikt
Win 7 Pro. Amikor hálózaton belül vagyok, akkor commanderben a hálózati meghajtóra váltok mindkét oldalon és elintézem amit akarok pofonegyszerűen. Ugyanezt a funkcionalitást keresem akkor is, ha kisgépről vagyok (mobilinternet) vagy épp a munkahelyiről. Ez (számomra) sokkal egyszerűbb lenne egy távoli asztalnál. Meg eleve olyan megoldást keresek, amihez nem kell a szerver képernyőjét használni, mert nem akarnám megállítani, ha épp film megy róla (HTPC is egyben).
(#24965) GEPESZ66: Én azt használom és nem is ajánlanék mást, sokkal jobb a Nero-nál és ráadásul ingyenes is.
-
RockHaRD
addikt
valszeg ez lesz a megoldás, viszont most még egy igen hülye problémám akadt
ahogy a képeden is látszik, csak 4 sávot lehet látni egyszerre, nekem viszont így lenne vagy 6-7
és ha megnyitom amit mondtál, akkor ott van 4 sáv, de még azon kívül van 1 v. 2 ami nem látszik, és még ezekhez adnék hozzá még egyet
-
RockHaRD
addikt
alapból olyan probléma van, hogyha megnyitom az iso-t, és nem csinálok semmit, csak beállítom az outputnak, hogy mkv, majd rámegyek, h save, megadom a nevet kiterjesztést, és leokézom, akkor azonnal kiírja, hogy el lett mentve, de szarul... szal már ezt se tudja megcsinálni normálisan
-
RockHaRD
addikt
egyelőre nem nyert a dolog...
megnyitottam az avit, kimentettem az audio sávot... kb 100 mega, és nincs kiterjesztése.
utána megnyitottam az isot, és az audio sávoknál nincs egy sem. hozzáadtam azt a sávot, amit az aviból kimentettem, és ha elmentettem az egészet, akkor csinált egy 5 gigás avit, amin ugyan szól az eredeti aviból kiszedett hang, de a film kétszer olyan hosszú lett, és fele sebességgel megy, és a hang pedig értelemszerüen a felénél végetér... (csúszással egyelőre nem foglalkoztam... )hogy tudnám megcsinálni, hogy az eredeti hangok-feliratok megmaradjnaak, és csak mellé rakhassam az én hangsávomat, és ezt így egybegyúrva egy mkv-ba kimentsem?
-
Mercutio_
félisten
És tényleg
csak én voltam béna
.mkv-hoz milyen beállításokat javasolsz, hogy adott méret mellett a legjobb kép/hang legyen a file-ban?
Újabb kérdés: Létezik valami egyszerű - lehetőleg free - program amivel rádiógombos/beXelős/beírós esetleg még lenyílós vagy egyéb módon előre megadott lehetőségek közül kiválasztós kérdéssort lehet összerakni és azt különböző személyek külön-külön ki tudják tölteni?
Amolyan kérdéssor összerakó és kiértékelő (megadom beíráskor mi/mik a helyes válasz(ok), ha én tudok hozzá user/pass-t osztani az mégjobb -
Visormail
addikt
Van egy ilyen pl Static backup, fizetős csak volt egyszer promója de én nem próbáltam ki.
-
rizso
addikt
Kösz a tippet! A másodikat én is próbáltam már, először nem ment, laptop újraindítás után viszont ment a program, csak a telefon csatlakozás közben állandóan azt írta, hogy hibás a jelszó (amit pedig jól írtam be). AZ első programra meg egyből ugrott az AVG, hogy fenyegetés...
-
qwertly
addikt
Szia!
Köszi a választ,de nem tudom,hogy eltudom e indítani a felmonuntolt xp amely így egy külön partíción jelenik meg és szerintem csak másolni lehet onnan adatokat.És úgy gondoltam ,hogy ott tárolja egy fájlba a jelszavat és valami free program kiolvassa ha megmutatom neki a fájl elérési útját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest