-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Gallac #45116 üzenetére
Tudom kicsit kályha de: megnézni hogy a csatlakozók rendbe vannak e aztán én újratelepíteném a Windows-t, de hagynám, hogy a Windows telepítse fel a driver-ket kivétel - VGA driver vagy ha kell audió driver - aztán így letesztelném.
NEM zárkózom el az ilyen driver keresőktől de csak akkor használnám ha hibás vagy hiányzó driver van az eszközkezelőben.
-
-
kispx
addikt
válasz
Gallac #39206 üzenetére
Az egyik legyen rendszergazdai fiók, a másik meg egy sima felhasználói jogú. A felhasználói fiókban letiltod a hálózati adaptereket. (vezérlőpult -> hálózati és megosztási központ -> adapterbeállítások módosítása -> jobb egérgomb mindegyikre -> letiltás) Így a rendszergazdai jelszó nélkül nem tud csatlakozni a netre.
-
-
válasz
Gallac #37278 üzenetére
Ez ide offtopic.
Simán kipróbálhatod magad is... 1-2 óra és már látod a W10-es végeredményt.
Szerintem a W10 x86 (azaz 32bites), rosszabbul fog menni rajta, mint a W7 x86. Én legalábbis erre számítanék. Flash, komplex weblapok, a böngésző memóriazabálása miatt szerintem határeset a netezésre is... kell majd hozzá türelem. Az XP felett, sok feladatnál egy 2 magos celeron is hatékonyabb tud lenni, mert az OS igényli és jól ki is használja, hogy skálázható magokra a feladat. Persze ha az öreg P4-es támogatja a HT-t, akkor azért még van esély, hogy élvezhetően lehet rajta netezni. Ezek a jobbak is már 2004-ben, azaz 12 éve jelentek meg. -
cigam
titán
válasz
Gallac #26389 üzenetére
Nem lehetetlen a SATA-sítása, de nem valószínű hogy jobb eredményeket kapnál.
-
Csontikka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged