- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Létezik olyan program ami bizonyos időnként megnyit egy linket és minden alkalommal tudja cserélni az IP cimet? Egy szavazáshoz kell a szabályzat szerint egy nap lehet többször is szavazni csak nem azonos IP cimről. Amit kellene hogy tudjon a program: Link megnyitása azon belül egy másik link megnyitása mindez változó IP cimről. Létezik ez?
Üdv Ákos
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz sfdrakex #26637 üzenetére
Már olyan programom van ami cseréli az IP cimet (kébelnetem van a helyi kábel tv szolgáltatónál) a kapcsolatot nem bontja csak a böngészőt kell újrainditani,szóval az IP cim csere nem ütközik akadályba. Sokat nem vagyok gép előtt ezt szeretném kiváltani a programmal.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
SafeIP a program neve. Nekem a kábelnet meg van osztva wifis routerrel a lakásban és mikor használom nincs más dogom csak hogy újrainditsam a böngészöt. Biztosan működik mert mér jött egy pár figyelmeztető email a g-mail tól és. a facebooktól is hogy orosz országból meg innen onnan léptem be. És amire eredetileg kell azt is engedi.
-
akoska23
aktív tag
Igen ez a program. az lehet hogy csak "illúzió" viszont a célnak megfelel. viszont eltértünk az eredeti kérdéstől ami kicsit módositva ez lenne: Van -e olyan program ami automatikusan megnyit egy weblapot azon belül egy linket és mindezt "rejtett/változó IP cimmel teszi?
-
akoska23
aktív tag
Mi nem fear? Az IP cim elrejtés? Amire nekem kell gépi szavazáshoz a szabályok lehetővé teszik hogy naponta többször is szavazz (igaz csak másik IP cimről engedi viszont csekkolja a FB fiókod). Dolgozó ember vagyok nem ülök órák hosszat a gép előtt és ami nem tiltott azt lehet felfogással élve gondoltam van valami program. Az hogy a gépi szavazáson kivül mire jó nem tudom biztos van ezer féle felhasználási terület kinek igény szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest