- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
sfdrakex #15528 üzenetére
A programban lelasult a net,de nem olyan nagy baj...csak mikor ramegyek hogy kukkolas akkor nem tortenik semmi.
PrintScreeneztem,hogy mit latni [link] A kukkolj iras allat egy kis negyzetben kellene futni a musornak...bar lehet most valmi gond van a kameraval?bar nem tudom hogy most masnak se mukodik jelenleg mert latni egy kis feherfenyt a sarokban ...vagy csak siman nem megy nekem.
Bar annyi hogy nem jelzi most ki hogy csak mo-i ip cim kell neki.
A proxy serverek el nem tudtam mit csinalni , ezek fizetosek? vagy lehet ingyen probalni oket?KOSZI SZEPEN A FARADOZASOD
-
brd
nagyúr
válasz
sfdrakex #12337 üzenetére
Ha addig valami fura módon nem, akkor az első komolyabb gondot okozó vírusfertőzés után lesz, aki ért hozzá.
Cigam: igen, sok ilyen hiba van, de ezért adják ki a javításokat (aki ennyit nem tesz meg a gépe védelmében - persze az "aki" egy intézmény is lehet - az...). Egyébként a kitételem csak arról szólt, olvasás. Persze az igaz, hogy teljes biztonsággal valóban csak pl. úgy használható, ha valami snapshot-olt virtuális gépen néznek ilyet.
Mindenesetre szerintem nem túl valószínű, hogy ilyen módon túlságosan sok gépet fertőznének meg (hogy az egyik intézmény által készített képfile, amit egy másik orvosi rendelőben megnyitnak, vírust tartalmazzon). -
sbazsi
veterán
válasz
sfdrakex #12332 üzenetére
javíts ki a tévednék, de a kérdező azt kérdezte, hogy pendrive-on hogy érdemes.
ne feltételezzük róla, hogy nem ismeri a fénymásolás fogalmát.amit írsz, abban tökéletesen igazad van, de nem ismerjük, hogy konkrétan milyen helyekre, mennyi adatot vinne, kinek, és miért/hogyan
És a kérdés az volt, hogyan/milyen formátumban érdemes. -
-
-
cigam
titán
válasz
sfdrakex #12167 üzenetére
De ő lemezt akar szerkeszteni nem fájlt. (ha jól értettem)
Amit ír, meg elég fura, merthogy nekem simán írta is. Úgy ahogy ígérte:
Disk-Editor (Hard disks, floppy disks, ZIP-disks, USB flash drives, CDs, ...)
RAW reading and writing of disks and drives
for Win9x, WinNT and higher2 dolog kell csak hozzá
- adminisztrátorként futtatni
- Megnyitáskor alul kivenni a pipát a "csak olvasásra" gomb elöl. -
cigam
titán
válasz
sfdrakex #12160 üzenetére
Eh...
12 egy tucat az ingyenes és jóságos megoldásokból: Picassa, Photostage,Slideshow movie maker, stb ... -
cigam
titán
válasz
sfdrakex #12134 üzenetére
Mindenhol
- Amikor böngészőben rábökök egy mailto linkre
- Amikor intézőben a kijelölt fájlon jobklikkelek, és a küldés levélként menüpontra kattintokSzóval amikor a gép elővenné az alapértelmezett levelezőt (outlook express, thunderbird, ...) akkor hívja be az indamail megfelelő oldalát, és oda illesze be a fájlt, vagy szöveget.
-
leyo76
senior tag
válasz
sfdrakex #12111 üzenetére
Nem csak 2 külön cég hanem egymás 'konkurenciái', ezért teljesen elzárkóznak egymástól. Mellesleg azok a progik melyek több kliens az egyen funkcióval vannak felvértezve egyszerre egy csevegést fognak produkálni - vagy msn vagy skype, ha meg két klienst indítasz akkor ugyan ott vagy. Ha arra gondoltál hogy skype msn-s taggal beszéljen vagy fordítva az még sajna nem működik. Csak yahoo és msn megy egyben...
-
pc-user
senior tag
-
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex #11989 üzenetére
De pont ez a gond hogy olyan nehézkes a king arhur telepítése hogy működjön hogy félelmetes.
Ez lenne a legegyszerűbb hogy legyen egy jól működő telepítős magyar verzió de nem tudom hogy működnek ezek a programok!
Gondol úgy nem lenne jó hogy csak a fájlokat kétfelé osztom és más gépre csak felmásolom.
Mert kellenének registry bejegyzések is. De ezt hogy a fenébe kell csinálni az megint jó kérdés -
Crytek
nagyúr
válasz
sfdrakex #11979 üzenetére
King Arthur!Azért kéne így mert megszereztem hozzá a magyar feliratot és szinkron fájlokat és így kéne telepíteni mindenestől és magyar lenne a feltelepitett game és menne is!
Clone-os magyar verzió nem működik, (nincs feltörve) de így a fájlokkal az angolból magyar lesz.
Csak nem értek ilyenekhez sajnos -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
sfdrakex #11908 üzenetére
Azért itt a 2 dvd in one megoldása, hátha jól jön majd valakinek.
A minőségromlás dolga úgyis egyénfüggő. Akit zavar az nem fogja áttömöríteni az biztos.
-
Jazz
veterán
válasz
sfdrakex #11892 üzenetére
Netlimiter kb. olyan mint egy adobe pinaccle studio vs. sony vegas.
Netlimiterben volt beépített tűzfal, folyton azt akarta használni, és nagyon belemászott a rendszerbe, mind telepítéskor, mint futtatáskor...
Dumeter remélem "enyhébb" lesz.cfos meg nagyon jól fog jönni köszi. Sokszor 100% a proci terhelésem, és mellette valamiért a wifi megszakad, ami mindig a legrosszabkor történik. Lehet ez majd segít a dolgon
-
scope2007
addikt
válasz
sfdrakex #11892 üzenetére
sajnos nálam nem működött jól a cfos progi... kb 1hónapja van új tonline netem.. optikai.. pirelli t-home-s modemmel.. és pár óránként bontotta a netet... modem restarttal jött csak vissza... azt hittem először hogy szolgáltatás hiba.. de amint letöröltem a cfost ismét stabil, nem szakadozik a net... tehát sajna kuka a cfosnak
-
atesss
addikt
válasz
sfdrakex #11769 üzenetére
HD Sentinel semmi hibát nem írt ki.
Töredezettségét nemtom, amiatt tényleg lehetne kicsivel lassabb, de nem ennyivel...De előveszem most majd megint a vinyót, mert még kb. októberben hagytam így a polcon, azóta nem kellett róla semmilyen adat, és lusta voltam nekiállni megcsinálni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sfdrakex #11660 üzenetére
Így van nekem az egyszerű letisztult átlátható nézett kéne.Nem kell naptár hatáirdő napló stb.Sajnos a windows live-ba épített windows mail is már inkább outlook-ra hajaz,szóval az se jön be.Talán a thunderbird áll legközelebb ahoz amit keresek,de ez sem az igazi.
Ja az amit linkeltél oldalt,azon nem mennek a linkek szal az se jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpársportok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Napelem
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest