Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer notebook topic
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
atesss #11770 üzenetére
Nekem a vinyom amin os volt 15 gigán a másik 60 gigán meg zenék és töltöttem rá ugy belassult egyszer hogy fél max 1 megával tudott másolni, egy teljes formázás után teljesen helyre állt, ha nem töredezett volt akkor nem tudom mi baja lehetett. Nagyon lass volt rajta minden el se inditottam töredezettség ellenőrzést mert már minden lassú volt rajta. Filek olvasása irása is. Vírus trojai spy egyéb szemetem nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest