-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Pl.: Wiagra Video Joiner
-
kételkedem
addikt
Adatforgalmat mérni nem probléma:
NetMeter v1.13
NetWorx Free v5.05
NetLimiter v2.10
BitMeter 2 3.5.8
figyelmeztet bizonyos limit elérése után a megfelelő ciklusra megadva no ez probléma, ilyenre nem emlékszem. -
törölt tag
-
-
-
nem nem, jó így is... a lényeg, hogy ideiglenesen hazahoztam a gépem, és bepakoltam a szobámba...
hétvégén jön Barátnőm és lehet, hogy megnéznénk egy filmet, vagy akármi... na most nekem nincsenek hangszóróim, öcsém gépét viszont egy kellemes kis erősítő szolgálja hangilag...
magát az erősítőt se kedvem se helyem átpakolni az én szobámba, viszont a hangfalak kábelje elég hosszú, hogy azt át tudjam rakni...és az elképzelésem szerint az én gépemen menne a film, a hangot meg az ő gépén keresztül megkapná az erősítő....
szóval az nem baj, ha bármilyen programot kell elindítani... -
Hali!
Elöször is bocsi, tényleg "benéztem" a dolgot, nem költségELszámoló progit kerestél.
Megnézetem a progit, amit meg szándékozol venni, azt javaslom vedd meg. Nem "irracionális" az ár amit kérnek érte. Kerestem a neten de csak fizetőseket találtam. Ha a google-ban beírod a "family budget" keresőszót Te is látod mennyi angol nyelvű van.Fire.
UI:Gondolom, nem vagy járatos Excel-ben, mert abban is meg lehetne csinálni magadnak otthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest