-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
A legtöbb gépen amit csak használnak, de nem értenek hozzá nincs kikapcsolva az autorun. Nem tudom melyik vírus hogyan indul, de van mikor elég ha bedugok egy pendriveot egy gépbe és fel is másolta magát a gépre a szemét. Bár én még sose szívtam vírusok miatt, nem dugdosok a gépembe mindent, és nem dugom bele akárki gépébe a pendriveomat se.
-
cigam
titán
"a Microsoft MS04-028 számú biztonsági közleményében nyilvánosságra hoztak egy kritikus biztonsági rést a Windows összetevők .JPEG fájlkezelési módjában, amely lehetővé teszi, hogy a támadó egy tetszőleges kódot futtasson le egy célrendszeren. Egy hacker beágyazhat a JPG fájlba egy futtatható kódot e biztonsági rés kihasználására, amely automatikusan futtatásra kerül a fájl megnyitásakor vagy az előnézeti kép megtekintésekor a nem frissített gépeken. Ezeknek a kódoknak az automatikus futtatása az adott számítógépen található információkhoz ugyanolyan hozzáférési jogokat biztosít a támadónak, mint a valódi felhasználónak."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest