- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Autós kamerák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM!K@
tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Kipróbáltam, nem ilyesmi kellene amivel rá tudok közelíteni, hanem ami átméretezi az aktív ablakot de úgy hogy csak rákattintok és pl alt+görgő vel az egész kisebb lesz, szóval nem kell ott a sarkokon elkapni a kétirányú nyilat
Csak néha annyira sok ablak van egyszerre nyitva hogy valamelyik mindig beletakar egy kicsit a másikba, pont oda ami épp akkor kellene
Igazából a win7hez is jó lenne valami kiegészítő amivel nem csak balra , jobbra , fel tudom dobálni az ablakot. (vagy ezt be tudom állítani valahol?)
Köszi az előzőt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak néha annyira sok ablak van egyszerre nyitva hogy valamelyik mindig beletakar egy kicsit a másikba, pont oda ami épp akkor kellene