Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Köszi, hogy legalább te megérted
. Amúgy sikerült megoldanom a problémát, az újabb verzió trialjához tartozó encoder jó a korábbi teljes verzióhoz.cigam: Igen, tudnék venni mpeg2 encoder-t, ingyeneset is föltettem, de azokat a WM Capture nem tudja kezelni, csak azt ami vele együtt települ, ellenben ez a legjobb ilyen jellegű program, amit találtam, a többség nem is tud mpeg2-be menteni. Ami továbbra is azért jó, mert nem terheli a gépet, és a felvételhez mindössze 4-8Gb helyre lehet szükségem, magasabb bitráta és hosszabb játékidő mellett is, szemben mondjuk a tömörítetlen avi-val, ami ami meg akár 100Gb is lehet.
Komolyan érdekelne, hogy egy 2,4GHz-es Celeronon te miként fogsz mpeg4-be rögzíteni szoftveresen. Egymagos, ráadásul ilyen órajelen szerintem csak Nortwood volt, 128kb L2-vel...
Egyébként ne beszélj nekem elég gyors vinyóról, otthonra kell ez a program, az van, amit az adataimnál látsz, nem videófeldolgozó munkaállomás, csak sima home PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos tablet topic
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

. Amúgy sikerült megoldanom a problémát, az újabb verzió trialjához tartozó encoder jó a korábbi teljes verzióhoz.