Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Kipróbáltam, hogy mit tud egy 2,4-es cerka. 10fps körül veszi fel a teljes képernyőt, miközben a procihasználat 70% huffyuv tömörítéssel. MPEG2 és MPEG4 esetén a procihasználat megnő (MPEG2 esetén 80% körül, MPEG4-nél kiakad a mutató
). (mindkét esetben 6Mbps rátával) A felvevőprogiban frankón lehet állítani az fps sebességet(amivel megküldi a codec-et), és ezáltal belőni a prociterhelést.A felvételt az ultravnc "melléktermékeként" született scree recorder, és a vele települő camstudio-val készült. Mivel szabad forráskódú a program elöbb, utóbb készül egy vízjelmentes verzió. (Lehet erről is le lehet szedni vhogy, de nem néztem utánna). A teszthez még szükség volt az ffmpeg codec mmx verziójára. Ezt látta a progi, és a videóbeállításoknál állítgattam hogy milyen formátumban vegyen fel.
A media encoder-el is hasonló tapasztalataim voltak, de illúzióim nem. Hogyan lenne képes egy 1080p videó realtime kódolására, mikor a dekódolásához is 2 procis erőművek kellenek.
320x240-ben viszont szépen vitte a 25fps-t és még egy kis erőtartalék is maradt benne.Remélem tudtam segíteni, vagy hasznos tippet adni!
Mivel a youtube olyan amilyen, az itt az eredeti videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). (mindkét esetben 6Mbps rátával) A felvevőprogiban frankón lehet állítani az fps sebességet(amivel megküldi a codec-et), és ezáltal belőni a prociterhelést.