Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Abban nem tudod megnyitni szerkesztésre a filmet, tudnod kell a kezdőpontját és a végpontját a kivágott résznek, és be kell írnod. Egy lejátszóprogiban megnézed. De a felirat miatt próbáld ki a már ajánlott LosslessCut-ot is, írtam, hogy az tud feliratot is, a hangsávval meg hátha szerencséd lesz.
Ha nem AC-3, akkor esélyes, de nem tudom, mikkel kompatibilis.Most beletettem egy másik filmet, ami szintén AC-3, azt meg elfogadta.
Meg kivágtam egy részt egy filmből, bekapcsolt "Keyframe cut mode" mellett, mégis kiírta az exportálás végén, hogy a vágási pontok pontatlanok lehetnek.
Meg mi ez az utolsó pont? Ezt tudja valaki? : "Overwrite output setting is disabled and some files might have been skipped."
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új HP Victus 16 FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 16GB 1TB SSD Radeon 780M+Nvidia RTX4060 8GB W11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg kivágtam egy részt egy filmből, bekapcsolt "Keyframe cut mode" mellett, mégis