Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
A saját kérdésem tömörítőprogramokra vonatkozik. Próbálgatom most a különféle ingyenes darabokat, és a PeaZip szimpatikus lenne, főleg, mert kitömörítésnél van Smart extraction funkciója. Ez arra jó, hogy ha a tömörített állományban ömlesztve vannak a fájlok, akkor automatikusan mappába pakolja őket, míg ha csak 1 fájl vagy mappa található benne, közvetlenül bontja ki.
Namost ami a bajom, hogy a PeaZIP-nek nincs jobbklikkes drag 'n drop menüje, pedig azzal szoktam állandóan húzgálni a fájlokat (elengedéskor választom ki a tömörítés / kitömörítés metúdusát) WinRAR-ban vagy 7-ZIP-ben.
Lehet én tévesztettem szem elől és esetleg beállítható a felületén, de szerintem ez valahogy kimaradt. A kérdés, hogy tudtok még olyan tömörítőprogiról, aminek vannak húzgálás közben is jobbklikkes menüelemei, illetve ismeri ezt az okos mappába kitömörítős módszert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest