- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Task / ToDo alkalmazást keresek, amibe a munkahelyen vezethetem, hogy milyen elvégzendő munkáim/feladataim vannak. Mint látom kismillió+1 ilyen létezik, alapvetően azt preferálom legjobban, ha egyszerű az alkalmazás, és nem túlzottan csili-vili, csak teszi a dolgát, na ilyet már nehezebb találni. Eddig a korábbi Windows verziókból ismert "cetlik" vagy angol nevén "sticky notes" megoldást használtam, ami teljesen ki is elégítette az igényeimet: annyi note-ot hoztam létre, amennyi feladatom volt, és a színek változtatásával jelöltem az állapotokat. A dolognak annyi szépséghibája volt, hogy egy-egy hibernálás után úgy tér vissza a gépem, hogy az összes note átkerül a másik monitorra, egyesével kellett visszarendezgetni, ha a korábbi állapotot szerettem volna elérni. (ez szerintem windows "feature", nem az app hibája)
Lényeg a lényeg, ez olyannyira a használhatóság rovására megy, hogy kénytelen vagyok win alatt használható alternatív megoldás után nézni..
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs