- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ügyes vagy tuningban, és nyernél 10 000 dollárt? Irány a jelentkezés!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
repvez
üzenetére
Nem okoltam senkit,
Dehogynem, folyamatosan a program keszitoit hibaztattad, hogy milyen pocsek programot keszitettek - belegondolva en vagy husz eve ezt hasznalom, amiota megtanultam, hogyan lehet vele rajzolgatni is, kizarolagosan, igy xnview-hoz hozzaszolni se tudok, nem is probaltam.
bejelöltem a képen látható modon és csak a képformátumok vannak bepipálva, de a PDF-eknél ugyan ugy jön a hibauzenet, hogy nem talál valami decode.dll-t.
Talan harmadszorra olvashatod, mindig mastol, hogyha bejelolod a kepformatumokat kizarolagos megjelenitesre, akkor semmi mast nem fog megnyitni, csak kepfajlokat.
Most mar arra tippelek, hogy valamiert pdf-ekre beallitottad a fajl tarsitast az iv-vel, es azert akarja megnyitni a pdf fajlokat is, talan azt kellene tisztaba rakni elobb.
Bar a magam reszerol mar regen rajottem, hogy a kepeket es videokat kulon alkonyvtari rendszerbe kell tenni, mint ahogy a programokat is, es a harmadik kulon csoport a dokumentumok, es igy rogton lehet tudni, hogy mit hol kell keresni szukseg eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest