Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Hát nem találtam más topikot így szoftverekkel kapcsolatban.Valaki használta már a revo uninstaller programot?Szóval a kérdésem az lenne,hogy a visszamarad rendszerleíró elemeknél csak a vastag fekete betűs részeket lehet jelölni és azokat törölni vagy a lenyitott mappák vékony betűseit is és aztán törlés?Mert valahol egyszer azt olvastam csak a vastagon szedetteket szabad törölni amit jelöltem is a képen.Egyszer úgy jártam egy vékony betű mappát véletlenül bejelölve hagytam aztán az összes program uninstallja eltűnt a revo unistallból is meg a windows program eltávolítása vagy módosítása részből.De aztán nem tudom valójában is ettől volt e.
ugye alapból így adja be törlésre minden bejelölve
Én meg így szoktam,hogy a vékonyabbak mellől kiveszem a pipát csak a vastagokat jelölöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest