Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
Pityu. #47354 üzenetére
Uninstall után igen, újraindítás után már nem. De tök mindegy, én le szoktam futtatni újraindítás előtt, aztán max nem lesz annyi törölnivalója újraindítás alatt. Vagy hogy zavartalanul lefusson a saját uninstallere az újraindítással együtt, max megnézed, hogy egyébként mit ajánlana fel. Egyébként meg nem kell annyit telepítgetni, az is segít ám, görcsölni rajta meg végképp nem érdemes.
-
Kempetlen
tag
válasz
Pityu. #47347 üzenetére
Ja igen, akartam is írni, hogy néha azért a rég belakott rendszereken fel lehet szabadítani némi tárhelyet, annak egyértelmű előnyei vannak (nem sebességbéli persze). Arra jó a CCleaner. Meg nálam fehér listában vannak az általam használt cookie-k, a többit törli. Innen portable változatban lehúzhatod.
A másik az a BleachBit. Viszont ezzel már óvatosan kell bánni, leginkább a játék launcherek és játékok alól tud sok-sok cache-t kibányászni. A leírást érdemes végigolvasni. Más takarító stuff viszont már tényleg nem kell.
Nem, nem kell registryben kutakodni.
-
Kempetlen
tag
válasz
Pityu. #47322 üzenetére
Leírtam elég alaposan a linkelt oldalon. A Geek Uninstaller nem analizálja a dolgokat telepítés előtt-után, egész egyszerűen a tipikus helyeken néz utána, hogy marad-e fájl vagy bejegyzés az adott program uninstallerének lefutása után. Ha valamiért nem működik egy uninstaller, akkor lehet forszírozni a dolgot, és akkor ugyanúgy kitakarítja azt, amit tud. De ez a program sosem fog gondot okozni, ezért is ajánlott. Ennél többre pedig nincs szükség.
Eddig talán egyszer fordult elő, hogy egy szoftvercég több terméke fent volt, és a Geek a gyártó gyökérkönyvtárát is felajánlotta törlésre, amivel eltávolította volna a többi programjuk beállítását is. De 99%-ban egyszerűen csak le kell okézni, hogy persze, törölje, amit talált, gondolkozni se kell rajta.
-
akaido
addikt
válasz
Pityu. #47322 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem szólt a kérdés, de mivel ismerem mindkettőt, így nagyjából hasonlót képzelj el mint a revo.
A geek "lite-osabb" talán, de a fájlmaradványokat felajánlja törlésre ez is. A tipikus telepítési mappákat és a registryt is végigvizsgálja az uninstall közben. -
Kempetlen
tag
válasz
Pityu. #47316 üzenetére
Teljesen fölösleges az, amit művelsz. Ha egy kicsit takarítani akarod a géped, akkor szedd le a Revo-t! Helyette: GeekUninstaller és ennyi. Semmit nem nyersz az égvilágon, hogy 2 bitnyi regisztry-bejegyzést törölsz, ez egy kényszeres hülyeség a múltból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Intel találgatós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest