Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Érintőceruzás varázspálca jár a Redmi Pad 2 Pro Harry Potter Edition mellé
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Wolfskin
üzenetére
A Sandboxie ingyenes, és nem kell regisztrálni egyszer sem.
"a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?"
Pontosan! Csak arra ügyelj, hogy az automatikus ürítés ki legyen kapcsolva.
Egyébként az alapértelmezett beállításaival használom, illetve 1-2 egyszerű dolgot átállítottam (pl. hogy legyen sárga keret a benne futó programok ablaka körül, ha az ablak fölső szélére húzom a kurzort), de azért nem árt átbogarászni az általános beállításait, és az egyes homokozókét sem (a homokozó nevén jobb gombbal hívható elő).
Az asztalt és a többi saját könyvtárat én is átirányítottam egy másik meghajtóra, a programok legtöbbjét a SB-ba telepítem, a többit sem a C: -re, így kisebb macera újból belakni a gépet. Aztán, amikor belaktam, jöhet egy komplett biztonsági mentés, és később elég azt visszaállítani (és frissíteni), ha leli valami. Pár perc alatt lesz egy új, de belakott rendszerem.
"jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem."
Meg tudlak érteni, nekem sem tetszik, ha valami ennyire önállóskodik. Annyit tehetsz, hogy a homokozóját letiltod a netről, amíg telepíted, elindítod, konfigurálod, ismerkedsz vele, és csak aztán engeded ki a netre. Akkor persze frissíteni fog. Megbízható programnak ismerem. A frissítések gyakorisága nagyon változó, van, hogy pár naponta jön újabb, és olyan is szokott lenni, hogy pár hónapig semmi. Ezt a frissítős hülyeségét leszámítva teljesen megfelel, szinte bármit le tud tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Érintőceruzás varázspálca jár a Redmi Pad 2 Pro Harry Potter Edition mellé
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 Pro 128GB 100%(1év Garancia)
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs