Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
hááát... előbb induljon el. aztán jelezze, hogy van frissítés. és majd ha akarom, letöltöm. vagy megengedem neki. nem tehetek róla, de az ilyesmit nem szeretem.

régen használtam sandboxit, de nagyon nyűgös volt, az állandó regisztrációs problémáival. aztán átszoktam a comodo ingyenes homokozójára.
igazából arra használom, hogy kis programokat telepítek fel, amik az esetek 99%-ban futnak utána máshonnan is. vagy hogy csekkoljam, egy program hova írogat és menteget dolgokat.a zűrös tartalmak megnyitására egy xp-t használtam virtual boxban, ami zárható úgy, hogy nem menti a módosításokat. (windows virtual machine) akármilyen vírusos pach lefuttatható benne.
a sandboxiban lehet telepíteni, utána mindne onnan fut?
mondjuk a programjaim 98%-a portable. részben hordozom is, megvan minden egy kis külső hdd-n, de inkább azért, mert újratelepítésénél mindig a Z meghajtón vannak, a start menüben (start menü classic, win 98 style, nem szeretem a változást
) meg az összes link szépen beszortírozva a z-meghatóra mutat. tehát copy paste és több száz progi onnan folytatja, ahol abbahagytam, nem kell mindent újra konfigurálgatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Yettel topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) meg az összes link szépen beszortírozva a z-meghatóra mutat. tehát copy paste és több száz progi onnan folytatja, ahol abbahagytam, nem kell mindent újra konfigurálgatni